19 / 04 / 2024

izmir turizm haftası

izmir turizm haftası

41. Turizm Haftası'nın açılışı gerçekleştirildi. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler Turizm Haftası'nda açıklamalar yaptı.

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

İzmir Özdere Kesre Turizm Bölgesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi ( Kesre ) Mevkii Turizm Bölgesine ait 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/100000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda...

İzmirli turizmciler Marina istedi!

41. Turizm Haftası'nın açılışı gerçekleştirildi. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler Turizm Haftası'nda açıklamalar yaptı.

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi imar planı askıda!

İzmir Seferihisar Doğanbey Termal Turizm Merkezi Gümüldür Kesimine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıda...

Yabancı turizm yöneticilerinden Fuar İzmir'e tam not!

Fuar İzmir’i ziyaret eden yabancı turizm yöneticileri, “Fuar İzmir’i” gezdi. İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ’ın eşlik ettiği konuk turizmciler, Gaziemir’deki dev fuar kompleksine “tam not” verdi.

İzmir Turizm Ticaret Serbest Bölgesi canlanacak!

ESBAŞ ve ALSER'in protokol törenlerine katılan Bakan Zeybekci, Turizm Ticaret Serbest Bölgesi için 5 bakanın Ankara'da görüştüğünü dile getirdi, "En iyisini biz yapacağız" dedi

İzmir'deki turizm yatırımlarının ön çalışmaları başlayacak!

Karşıyaka'nın turizm potansiyeli ve yeni turistik noktaları belirlenecek, gerekli fiziki yatırımlar için ön çalışmalar başlatılacak.

MNV Turizm İzmir'de otel yatırımına başladı!

İzmir’in önde gelen aile şirketleri arasında yer alan İzmir Mühendislik Şirketler Grubu bünyesindeki MNV Turizm A.Ş., İzmir Aliağa bölgesinde Hampton by Hilton markasıyla otel yatırımına başladı.

MERTİD 39. Turizm Haftası Balosu yapıldı!

Mersin Turizm İşletmecileri Derneği ( MERTİD ) tarafından bu yıl 39'uncusu düzenlenen geleneksel Turizm Haftası Balosu görkemli geçti.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Güman Kızıltan: İzmir'e turizm teşviki verilmeli!

İzmir'in sorunlarını anlatan İzmir Kent Konseyi Başkanı Güman Kızıltan, İnciraltı, Kültürpark ve Fuar İzmir ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kızıltan İzmir'e turizm teşviğinin verilmesi gerektiğini savundu.

Haluk Beceren: Bursa'da turistlerin kalış süreci daha fazla olmalı!

Turizm Kokteyli Güney Marmara Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği Derneği ile Bursa Skal Kulübü'nün düzenlediği Turizm Haftası' kokteylinde konuşan Başkan Haluk Beceren, turistlerin Bursa'da kalış süresinin kısa olduğunu belirtti.

İzmir’de en iyi resort otel ödülü Boyalık Beach’e verildi!

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

izmir turizm haftası Haberi

izmir turizm haftası

41. Turizm Haftası'nın açılışı, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Menderes Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Özdere Meydanı'nda düzenlenen açılışta konuşan Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, İzmirli turizmciler olarak talepleri olduğunu söyledi. Sektörün zor günler geçirdiğini kaydeden İşler, "Diplomasinin getirdiklerinden dolayı, müsebibi olmadığımız ama mağdurunun biz olduğumuz bir döneme girdik. Bu böyle mi sürecek? Tabii ki zannetmiyorum. İzmir kendi başına çok önemli bir değerdir. İzmir'in turizmde daha çok pay alması için üçdört önemli etkinliğin yapılması gerekiyor. Bir, Ege Uygarlıklar Müzesi, iki marina, üç tanıtım desteği" diye konuştu.


Yeni...