18 / 04 / 2024

izmir yatırımları 2017

izmir yatırımları 2017

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes merkezdeki mahallelerin içme suyu şebekesini baştan başa yenileyecek 24.4 milyon liralık yatırımın düğmesine bastı.

Bayraklı kıyıları İzmirdeniz projesiyle yeniden doğuyor!

Bayraklı sahilinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından etap etap gerçekleştirilecek düzenlemenin ilk bölümü olan Sahil Güvenlik Ege Bölge Komutanlığı ile Şelale Deresi arasındaki sahil bandı ve 28 bin metrekarelik alanın çevre düzenlemesi tamamlandı.

Sabuhi Attar: Araplar İzmir’e büyük yatırım yapmıyor!

Türk Arap İş Adamları Derneği İzmir Şubesi Başkanı Sabuhi Attar, Arapların İzmir'i tanımadığını, bu yüzden Arapların hem turizm konusunda hem de yatırım konusunda İzmir'e pek uğramadığını belirtiyor

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir için hazırlanan projeler ve yatırımlar mecliste!

2002-2018 yılları arasında yıllara göre İzmir için hazırlanan projelere ve ile yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Reklam yatırımları inşaat ile büyüyor!

2017'nin ilk yarısında reklam yatırımlarının sırasıyla inşaat, finans ve perakende sektörlerinin itici gücüyle büyüdüğü görülüyor.

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Accuracy Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi M. Abdalla M. Mohamed tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim 2017'de kuruldu.

izmir yatırımları 2017 Haberi

izmir yatırımları 2017


Menderes, ihtiyaç duyduğu sağlıklı içme suyu alt yapısına İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı dev yatırım hamlesiyle kavuşuyor. 2004 - 2016 yılları arasında  3  bin 306 kilometre uzunluğunda yeni içme suyu şebekesi döşeyen İZSU, şimdi de Menderes’in tüm içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. Altıntepe, Barbaros, Cüneytbey, Dereköy, Gazipaşa, Gölcükler, Kasımpaşa, Kemalpaşa ve Mithatpaşa mahallelerindeki 40 yıllık boruların, basınca dayanaklı borularla yenilenmesini çalışmalarının startı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından verildi. Görece Arıtma Tesisi’nde İZSU bürokratları tarafından ilçede yapılan içme suyu yatırımları hakkında brifing alan Başkan Kocaoğlu’nun bölgedeki inceleme turuna, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da katıldı. 


İZSU Genel Müdürlüğü, 24.4 milyon liralık yatırım kapsamında,  160 kilometre şebeke ve 30 kilometre iletim hattı olmak üzere toplam 190 kilometre uzunluğunda içme suyu...