23 / 04 / 2024

izmirde ıslah çalışmaları devam ediyor

izmirde ıslah çalışmaları devam ediyor

Karşıyaka'da Bestekar Yusuf Nalkesen Sokak ve çevresindeki trafiği rahatlatmak amacıyla yaptırılan köprüler, İZSU'nun bitmek üzere olan ıslah projesini değiştirmesi yüzünden bir türlü hizmete açılamadı.

Meraların korunması çalışmaları meclis gündeminde!

Meraların korunması ve ıslah edilmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi konuya ilişkin soru önergesi hazırlandı...

Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının yüzde 90'ı tamam!

Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Çalışmalar 2019 yılının Nisan ayı itibarıyla bitecek...

Dicle Nehri etrafındaki çalışmalar sona erdi!

Dicle Nehri'nin ıslah edilmesi amacıyla gerçekleştirilen toplu makineli çalışmaların tamamlanmasıyla ilçe olası taşkınlara karşı korumaya alınmış oldu. 

Kızılcahamam Kirmir Çayı ıslah çalışmalarında son durum!

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kirmir Çayı ıslah çalışması için ilçeye gelen DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, DSİ 51. Şube Müdürü Nihat Oğuz ve birim müdürleri ile çalışma sahasında incelemelerde bulundu.

Bursa Hacivat Deresi ıslahında 2. etap çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentte çevre yatırımlarına büyük önem veren Büyükşehir Belediyesi’nin, Yıldırım İlçesi’ndeki Hacivat Deresi’nin Ankara Yolu ile Kaplıkaya arasındaki 2. etap çalışmalarının başladığını söyledi...

Cevizdere Islah Projesi 2017 yatırım programına alınıyor!

Ünye’de dere ıslah çalışmaları hızla ilerliyor. Bu çerçevede batıdan başlamak suretiyle Cüri ve Tabakhane derelerinin ıslah çalışmalarının ardından Cevizdere ırmağının ıslah çalışmaları içinde DSİ ile mutabakata varıldı.

Artvin Kapisre Deresi'nde ıslah çalışmaları başlatıldı!

Geçtiğimiz günlerde aşırı yağışlar sonucu ilçemizde yaşanan sel felaketinin izleri silinmeye devam ediyor. Yaşanan afetin ardından Devlet Su İşleri 26. Bölge Müdürlüğü tarafından Kapisre Deresi’nde ıslah çalışmaları başlatıldı.

Kızılırmak ıslah çalışmaları hızlandırılacak!

Osmancık’ta Kızılırmak Islah Projesi kapsamında başlatılan çalışmalar devam ediyor. Yeni getirilen iş makineleri ile projenin daha hızlı ilerleyeceği bildirildi.

Gölcük Hisar Deresi’nde yan yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük ilçesinde yer alan Hisar (Asar) Deresi’nde yan ve bağlantı yolları ile dere ıslahı çalışmaları yapacak.

Kurbağalıdere ıslah çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki Kurbağalıdere ıslah çalışmaları selden dolayı sekteye uğradı. Proje müdürü, ‘Selden dolayı yeni bağladığımız borular zarar gördü. O kısımları onarıyoruz’ dedi

Kadıköy Kurbağalıdere'de çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

ÖZKA İnşaat ve AKM Yapı’nın Proje Müdürü Sinan Selçuk Togay, Kurbağalıdere ıslah çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Togay, çalışmaların önümüzdeki yıl Mayıs ayında tamamlanacağını belirtti.

Kızılırmak’ta ıslah çalışmaları başladı!

Çorum’un Osmancık ilçe merkezinden akan Kızılırmak’ta ıslah çalışmaları başladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kızılırmak’ta meydana gelen taşkınların önüne geçileceğini belirtti

İskenderun Feyezan Kanalı'nda ıslah çalışmaları sürüyor!

Seyfi Dingil, Feyezan Kanalı'ndaki ıslah çalışmalarının planlandığı gibi ve zamanında ilerlediğini söyledi. İskenderun'un çehresini değiştirecek proje olarak görülen Feyezan Kanalı Islahı ve Peyzaj Projesi görülmeye başlandı.

izmirde ıslah çalışmaları devam ediyor Haberi

izmirde ıslah çalışmaları devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka ilçesi Bestekar Yusuf Nalkesen Sokak ve civarındaki trafik yoğunluğunu azaltmak maksadıyla Bostanlı Deresi üzerine yaptırdığı 6 köprünün dördü, belediye birimleri arasındaki koordinasyon eksikliği yüzünden bir türlü hizmete açılamıyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri Bostanlı Deresi'nin muhtelif yerlerine beş yeni köprü inşa etmek ve var olan köprüyü yenilemek için 1 Eylül 2013'te başlattığı çalışmaları, Şubat 2014'te büyük oranda tamamladı. Köprülerin ayaklarının zemine bağlanarak kullanıma açılması beklenirken, bu kez yine İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İZSU Genel Müdürlüğü, Bostanlı Deresi üzerinde ıslah çalışması başlattı. 


ISLAH ÇALIŞMASI BEKLENDİ 

Böyle olunca söz konusu köprülerden dördünün hizmete girebilmesi için ıslah projesinin bitirilmesi gerekliliği ortaya çıktı. Dolayısıyla inşa edilen köprüler atıl durumda bekletildi. İZSU'nun yaptığı ihale sonucu dere ıslah çalışmasını 1 milyon 418 bin...