28 / 03 / 2024

izmirdeki devlet hastaneleri

izmirdeki devlet hastaneleri

İzmir'in Bornova ilçesinde ihtiyaçlar doğrultusunda 200 yataklı ve dijital (kağıtsız) hastane olarak planlanan ve inşaatının yüzde 82'si tamamlanan yeni Bornova Devlet Hastanesi önümüzdeki yıl Ağustos ayında hizmete girecek.

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

GSS ve Bağ-Kur prim borçluları dikkat! 31 Aralık son gün!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağ-Kur prim borcu olanların yıl sonuna kadar devlet hastaneleri ve devlet üniversitesi hastanelerindeki sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edeceğini bildirdi.

İstanbul’daki devlet hastaneleri depreme dayanıklı mı?

Marmara Depremi’nin ardından 21 yıl geçmesine rağmen depremde hasar gören hastaneler onarılmadı. Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüğü ise bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa'daki devlet hastaneleri kapatılacak mı?

Bursa Şehir Hastanesinin hizmete girmesiyle diğer devlet hastanelerinin kapatılıp kapatılmayacağı ve Şehir Hastanesine ulaşımın nasıl sağlanacağı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sarıbal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

Devlet hastaneleri kapanıyor mu?

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, devlet hastaneleri kapatılıyor mu? sorusuna açıklık getirdi. İşte, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ın açıklamaları... 

İstanbul'da devlet hastaneleri yenileniyor!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ "İstanbul'a çok mükemmel hastaneler yapıyoruz. Önümüzdeki 4 yıl sonunda İstanbul'daki bütün devlet hastanelerinde odalarınız tek yataklı, banyolu olacak." dedi.

Geyve İlçe Devlet Hastanesi'nin yüzde 80'i tamam!

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Haşan Salih Sağlam, yapımı devam eden Geyve İlçe Devlet Hastanesi'ni inceledi. Hastanenin inşaatının yüzde 80'inin tamamlandığı belirtildi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Burdur Bucak Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yetkilileri, Bucak’a gelerek Bucak Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu. Burdur Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Reha Sermed Aygören; “Hastanemizi bahar aylarında hizmete açamaya çalışacağız.” dedi.

Giresun Espiye Devlet Hastanesi açıldı!

Giresun Espiye Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermeye başladı. TOKİ tarafından geçici kabulü yapılan Hastane Binası, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafmdan Kamu Hastaneleri Kurumuna tahsis edildi.

Bergama Devlet Hastanesi'ne ek bina müjdesi!

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Bergama Dr. Faruk İlker Devlet Hastanesi ek binası temeli törenle atıldı.

Eskişehir Dinar Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, Dinar Devlet Hastanesi'nin hizmete hazır olduğunu ve kısa bir süre içerisinde açılacağını söyledi.

izmirdeki devlet hastaneleri Haberi

izmirdeki devlet hastaneleri


İzmir'in Bornova ilçesinde ihtiyaçlar doğrultusunda 200 yataklı ve dijital (kağıtsız) hastane olarak planlanan ve inşaatının yüzde 82'si tamamlanan yeni Bornova Devlet Hastanesi önümüzdeki yıl Ağustos ayında hizmete girecek. Açıldığında tamamen kağıtsız hastane olarak hizmet verecek şekilde altyapısı hazırlanan hastane, fiziki koşulları, işleyişi ve potansiyeli bakımından bölgenin kaliteli ve hızlı sağlık hizmetine kavuşmasını sağlayacak. 


Elips şeklinde 


6 bloktan oluşan bina gün ışığından ve ısısından sürekli faydalanabilmesi için elips şeklinde inşa edilirken merkezi iklimlendirme sistemi sayesinde binanın ısı yönünden konforu da sağlanacak. Yeni hastanede daha önceden 4 bin metrekare olan kapalı alanı 38 bin 200 metrekareye çıkarılarak eskiye nazaran kişi başına düşen alan en az 10 kat daha artırıldı. Hastanın tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde konforlu olarak dizayn edilen hasta odaları ise görücüye çıktı....