19 / 04 / 2024

izmit belediyesi Kızılay İş Merkezi açıklaması

izmit belediyesi Kızılay İş Merkezi açıklaması

İzmit Belediyesi tarafından tahliyesi gerçekleştirilen Kızılay İş Merkezi binasıyla ilgili açıklama yapıldı.

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Şanlıurfa Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı yapıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydan Projesi'nin lansmanı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Kızılay Meydanı’nda eski yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki sıkışıklığı gidermek için Kızılay Meydanı'nda bulunan eski yapıları yıkıyor.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

İzmit Kızılay İş Merkezi yıkıldı!

İzmit şehir merkezinde ağır hasar tespiti yapılan Kızılay İş Merkezi’nin yıkım çalışmaları tamamlandı.

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

İzmit Belediyesi'nden Kızılay İş Merkezi açıklaması!

İzmit Belediyesi tarafından tahliyesi gerçekleştirilen Kızılay İş Merkezi binasıyla ilgili açıklama yapıldı.

Gebze Belediyesi'nin Kızılay'daki kiralık hizmet binası mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Kızılay Merkezinin kendi mülkiyetinde bir hizmet binası bulunurken kira ödeyerek başka bir binada hizmet vermesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

AKM-Kızılay Metro Hattı'nda son durum!

5 Aralık 2020'de tamamlanacak olan AKM-Kızılay Metro Hattı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor. Metro Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden devralındı...

Ankara Kızılay'ın kaldırımları yenileniyor!

Başkent'te kaldırım yapım ve yenileme seferberliği başlatan Büyükşehir Belediyesi, Kızılay’da da merkezi caddelerde kaldırımlara bazalt taşlar döşüyor.

Türk Kızılayı'ndan Gazze'ye ilk yardım istasyonu!

Gazze'nin İsrail sınırındaki El-Karara kasabasında, Türk Kızılayı'nın finansmanı ve Karara Belediyesi ile Filistin Kızılayı'nın işbirliğiyle ilk yardım istasyonu açıldı.

izmit belediyesi Kızılay İş Merkezi açıklaması Haberi

izmit belediyesi Kızılay İş Merkezi açıklaması

İzmit Belediyesi tahliyesi gerçekleştirilen Kızılay İş Merkezi binasıyla ilgili açıklama yaptı. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Bahse konu tahliyesi gerçekleştirilen 297 ada 1 nolu parsel üzerindeki Kızılay İş Merkezi binası için 6306 sayılı kanun kapsamında riskli yapı kararı alınmıştır. 6306 sayılı yasa kapsamında riskli yapıların yıkımı ve tahliyesi işlemleri ilgili idare tarafından yapılması gerekmekte olup, idare Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde ilçe belediyesidir.

Kararı Uyguladık

Kocaeli Valiliği’nin 21.01.2019 tarih 825 sayılı yazıları ile bahse konu binanın tahliye ve yıkım işlemlerinin yapılması belediyemize bildirilmiştir. Bu nedenle riskli bina içerisinde bulunan işletmelere bir hafta tahliye süresi verilerek 14.03.2019 tarih saat 10.00’da yıkımın yapılması kararlaştırılmış olup, işletme sahiplerine bildirilmiştir. Verilen gün ve saatte İlçe Emniyet Müdürlüğü,...