28 / 03 / 2024

izmit gençlik merkezleri

izmit gençlik merkezleri

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

İzmit'e 2 yeni gençlik merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği iki yeni gençlik merkezinin inşaatını tamamladı.

İzmit 28 Haziran Mahallesi'ne gençlik merkezi geliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan gençlik merkezlerinden biri de 28 Haziran Mahallesi’ne inşa ediliyor.

İzmit Mehmetalipaşa Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Mehmetalipaşa Mahallesi’ne de gençlik merkezi yapılacak. İhaleye 3 firma katıldı.

Çekmeköy'de gençlik merkezleri inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, birçok mahallede toplam 4 adet kitap evi ve gençlik merkezi inşa ediyor.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Gençlik merkezi sayısı 2 milyonu aştı!

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyette bulunan gençlik merkezleri sayısı 2 milyonu aştı. 2011 yılında 16 olan sayı bugün itibarıyla 300'e ulaştı.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Nebi Güdük Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

İzmit Nebi Güdük Gençlik Merkezi yarın açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi Nebi Güdük Gençlik Merkezi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

İzmit'e 2 yeni gençlik merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, ilçede hayata geçirdiği iki yeni gençlik merkezinin inşaatını tamamladı.

İzmit Belediyesi'nden 2 yeni gençlik merkezi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan 2 gençlik merkezinin inşaatı tamamlandı.

İzmit Akpınar Gençlik Merkezi açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla yapılan Akpınar Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

İzmit 28 Haziran Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan 28 Haziran Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor.

İzmit Mehmetalipaşa'ya gençlik merkezi inşa ediliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan gençlik merkezlerinden en yenisi İzmit'in Mehmetalipaşa Mahallesi'ne inşa ediliyor.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gültepe Gençlik Merkezi hizmete açıldı. 550 bin TL yatırım bedeline sahip merkezin açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan katıldı.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi bugün açılıyor!

İzmir Gültepe'de hayata geçirilen ve 550 bin TL'ye mal olan Gültepe Gençlik Merkezi’nin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

izmit gençlik merkezleri Haberi

izmit gençlik merkezleri

İzmit Belediyesi tarafından 10 seneden beri düzenli olarak sürdürülen mahalle inceleme gezileri sürüyor. İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, haftanın iki günü gerçekleştirilen mahalle inceleme gezisi Alikahya Fatih Mahallesi’nde yapıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katılımıyla yapılan inceleme gezisine Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ile mahalle muhtarı Yaşar Keleş de katıldı. 

CADDE SOKAKLAR GEZİLDİ

Cadde ve sokakları tek tek dolaşan, vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Nevzat Doğan “10 yıldır olduğu gibi yeni yılda da mahalle gezilerimize ara vermeden devam ediyoruz. Göreve geldikten sonra Alikahya bölgesine çok hizmet ettik. Yollar, parklar başta olmak üzere yapılan hizmetlerle vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırdık. Şehrimizin en büyük kapalı pazarlarından birini bu mahallemizde yaptık. Yaptığımız yeni parkalarla,  üst yapı ve benzer çalışmalarla Fatih mahallemiz çok daha...