28 / 03 / 2024

İzmit Serdar Mahallesi sakinleri tapu

İzmit Serdar Mahallesi sakinleri tapu

İzmit Belediyesi tarafından Serdar Mahallesi’nde yapılan şuyulandırma çalışmasını tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar Mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından 157 hak sahibinin tapuları da hazırlandı.

Kocaeli’de kentsel dönüşüm hamlesi devam ediyor

Kocaeli'yi depreme hazır hale getirmek maksadı ile başlatılan "Dirençli Şehir Kocaeli" projesi doğrultusunda 5 ilçede başlayan kentsel dönüşüm hamlesi devam ederken İzmit Cedit Mahallesi’nde binalar yükselmeye başladı, kira yardımı da yükseltildi.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

İzmit'te toprak kayması nedeniyle iki bina boşaltıldı!

İzmit Turgut Mahallesi Evliya Çelebi Sokak üzerinde yer alan iki bina toprak kayması nedeniyle boşaltıldı.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ'den İzmit'e 1105 yeni konut ve 6 dükkan!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi'nde 1105 yeni konut ve 6 adet dükkan inşa edecek.

İzmit Cedit Mahallesi'ni bakanlık dönüştürecek!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

İzmit'te tehlike oluşturan yapı yıkıldı!

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde yer alan ve mahalleli için tehlike arz eden metruk bina, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkıldı

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

İzmit'te evleri boşaltılan vatandaşlara konaklama desteği!

İzmit Belediyesi Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Cedit Mahallesi'nde temeli kayan ve evlerinden çıkmak zorunda kalan vatandaşlara destek ziyaretinde bulundu

İzmit'te 2 kaçak yapıya 12 bin 309 TL ceza!

İzmit Turgut Mahallesi Tonguçtepe Sokak No 15’te Hamza Ataç tarafından yapılan proje dışı imalata 1.162 TL para cezası verildi. Bekirdere Mahallesi Güven Sokak No 116 adresindeki kaçak yapıya 11 bin 147 TL para cezası verildi.

Kocaeli Büyükşehir Meclisi'nde imar konuşulacak!

Bugün düzenlenecek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantısında İzmit Durhasan Mahallesi’nde yer alan 660 dönümlük tarım arazisinin “küçük sanayi” alanına çevrilmesi istenecek.

İzmit Serdar Mahallesi sakinleri tapu Haberi

İzmit Serdar Mahallesi sakinleri tapu


Emlak İstimlak Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, tapuda Arızlı-Serdar Mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından 157 hak sahibinin tapuları da hazırlandı. Belediye Başkanı Nevzat Doğan sayesinde söz konusu bölgedeki yılların sorunun çözüme kavuşmasından büyük mutluluk duyan vatandaşlar, “Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.



Manşet...