26 / 04 / 2024

İzmit Symbol Avm TeknoSA

İzmit Symbol Avm TeknoSA

TeknoSA, İzmit'teki beşinci mağazasını İzmit Symbol AVM'de açtı.81 ilde tüketicilere hizmet sunmak için mağaza ağını genişleten TeknoSA, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

Kızılay AVM'de tedbirli yıkım başladı!

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

Kocaeli'ye iki yeni yaya köprüsü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi D-100 valilik kampüsü önünde Necmettin Erbakan Yaya Köprüsü ve Symbol AVM önüne Alparslan Türkeş yaya köprülerini inşa etti.

41 Burda AVM için ruhsat başvurusu yapıldı!

41 Burda Alışveriş Merkezi bu yılın başında hizmete açıldı. AVM’nin Mavi Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Sanal tarafından ruhsatsız olduğu dile getirilmesinden sonra inşaatı yapan Haldız İnşaat ruhsat için alelacele İzmit Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

Korkmaz 41 Burda AVM’de mağaza açtı!

Paslanmaz çelik mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri alanında Türkiye’nin önde gelen üretici markalarından Korkmaz, İzmit’te sadece kendi ürünlerinin yer aldığı ikinci perakende noktasını, İzmit 41 Burda AVM’de açtı.

41 Burda AVM bugün açılıyor!

Kocaeli 41 Burda kapılarını bugün açıyor. İzmit 42 Evler Körfez Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde hayata geçirilen 41 Burda AVM 64 dönümlük alanda yükseliyor.

41 Burda AVM ne zaman açılacak?

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak 41 Burda AVM için geri sayım başladı. Peki İzmit'in en büyük alışveriş merkezi olacak olan 41 Burda AVM ne zaman açılacak, 41 Burda AVM'de hangi markalar var?

41 Burda AVM'de açılış için geri sayım başladı!

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak “41 Burada AVM”nin açılışı için artık geri sayıma geçildi. Kocaeli’nin en büyüğü olan yeni alışveriş merkezi şimdiden renkli ve farklı mimarisi ile büyük ilgi çekiyor.

Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Symbol Kocaeli hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Symbol Kocaeli Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Symbol Kocaeli bayramda kaça kadar açık? Symbol Kocaeli AVM bayramda kaçta açılacak?

Decathlon, Kocaeli Symbol AVM’de mağaza açtı!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon Türkiye’de büyümeye devam ediyor . Decathlon, 9 Eylül Çarşamba günü Kocaeli Symbol AVM’deki 3000 metrekarelik mağazasının kapılarını açtı. Mamak da 16 Eylül’de Anatolium AVM’de açılacak.

İzmit Dolphin AVM 1.7 milyon dolar yatırımla yenilendi!

1.7 milyon dolar yatırım yaparak yenilenen İzmit Dolphin AVM, 30 Eylül’de gerçekleşecek konser organizasyonuyla yeni bir başlangıç yapacak.

Hüseyin Ayaz: Symbol AVM Başiskele'nin cazibe merkezi!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni ziyaret eden Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, AVM'nin Başiskele'nin cazibe merkezi durumunda olduğunu ifade etti.

Symbol AVM Kocaeli ekonomisine katkı sağlayacak!

Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi geçtiğimiz gün açıldı. Kavanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Kavan, 3 bin kişinin çalışağını ve bunun da ekonomik anlamda Kocaeli'ne katkı sağlayacağını belirtti.

Kavanlar Kocaeli Symbol AVM açıldı!

Türkiye'nin ekonomik potansiyeli en yüksek şehirlerinin başında gelen. 1.5 milyon kayıtlı nüfusu ve 70 bine yaklaşan öğrenci potansiyeline sahip Kocaeli'nde, bölgenin en büyük yatırımları arasında gösterilen SYMBOL Alışveriş Merkezi açıldı.

İzmit Symbol Avm TeknoSA Haberi

İzmit Symbol Avm TeknoSA

İzmit'teki beşinci mağazasını İzmit Symbol AVM'de açan şirket, toplam 1.900 metrekareye yakın alana sahip TeknoSA Exxtra mağazasında, elektronikten bilgisayara, küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar birçok ürünü İzmitli tüketicilerin beğenisine sunacak. 


TeknoSA'nın "Her Şey Dahil Teknoloji" felsefesiyle hizmete sunduğu TeknoSA Mobil Hattı'na geçenleri de teknoloji alışverişinde avantajlar bekliyor...