28 / 03 / 2024

İzocam mantoloma

İzocam mantoloma

İzocam, 27 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan mantolama haberi hakkında açıklama yaptı.İşte İzocam'ın mantoloma hakkında yaptığı ilgili açıklama...

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL’den satışa sunuluyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı  "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2021 listesi resmen açıklandı. İzocam yine Türkiye’nin dev sanayi kuruluşları arasına adını yazdırdı.

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

Yalıtımda U değeriyle fazladan yüzde 28 enerji tasarrufu!

Ülkemizi 57 sene kadar önce yalıtımla tanıştıran lider markalar arasında yer alan İzocam, yalıtımda U değerinin iyileştirilmesiyle 2050 yılına kadar kadar yaklaşık yüzde 28 oranında fazladan enerji tasarrufu elde edilebileceğini bildirdi.

Doğalgaz faturaları nasıl azaltılır?

Türkiye yeni yıla enerji fiyatlarındaki artışla girdi.  İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, 1 Ocak 2020 tarihi itibari ile yürürlüğe giren Enerji Kimlik Belgesi (EKB) zorunluluğunun orta vadede binalarda enerji tasarrufu sağlanması hususunda ciddi bir katkı sağlayacağını söyledi. 

İzocam, toplu konut projelerindeki yalıtım hizmetleriyle dikkat çekiyor!

İzocam, hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunuyor.

İzocam yatırımlarda hız kesmiyor!

İzocam bayileri, bu sene “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla 9 Nisan tarihinde çevrimiçi gerçekleştirilen 2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nda buluştu.

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Elazığ’da depremzedeler için hayata geçirdiği konut ve işyeri projesinin yalıtımında insan sağlığını ön planda tutan ve kanserojen olmadığı EUCEB ile kanıtlanmış İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü kullanıldı.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

İzocam ihracat şampiyonu oldu!

İzocam 2019'da gerçekleştirdiği yalıtım malzemesi ihracatı ile En Çok Yalıtım Malzemesi ihracatı Yapan Firma kategorisinde bu yıl da birinci oldu.

Yalıtım malzemeleri ihracatının şampiyonu İzocam oldu!

İzocam "En Çok Yalıtım Malzemesi İhracatı Yapan Firma" kategorisinde birincilik ödülüne sahip oldu.

Konutun değerini yalıtım artırıyor!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, bir konuttaki konfor seviyesini ve o evin değerini belirleyen en önemli unsurun doğru bir yalıtımdan geçtiğini söyledi.

İzocam mantoloma Haberi

İzocam mantoloma

Ülkemizde 50 yıldır doğru yalıtım bilincini oluşturmak için mücadele veren, Türkiye’nin lider yalıtım firması olarak bazı bilgileri sizinle paylaşmak istedik.


İlgili haberi için tıklayın


Öncelikle yalıtımın yalnızca mantolamadan ibaret olmadığını belirtmek isteriz. Mantolama ise sadece plastik ürün grubu olarak tanımladığımız XPS ile yapılmamaktadır. Binanın özelliklerine ve alıcının talebine göre ürün çeşitleri, ürün ham maddesi değişiklik göstermektedir. Ayrıca Kloroflorokarbon (CFC) gazları ile XPS üretimi, AB ve Türkiye’de yasaklanmıştır. Dolayısıyla CFC gazları ile üretim yapılmamaktadır. Bunun yerine daha az ozon inceltici Hidroflorokarbon (HFC) ya da tamamen çevreci CO₂ ile üretim gerçekleştirilmektedir. Bunun dışında Binaların Yangından Korunması Hakkındaki Yönetmeliği gereğince petrol türevleriyle üretilen EPS ve XPS, yangın dayanım oranı nedeniyle 28,5 metreden yüksek binalarda uygulanmamalıdır.


Haberinizde ele aldığınız mantolama, enerji verimliliği için oldukça önemlidir....