28 / 03 / 2024

JCR Derecelendirme notu

JCR Derecelendirme notu

Yenilikçi ürünleri, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyüme performansı, Pakpen’e, Derecelendirme Kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu getirdi.

Fitch'in Türkiye kararı için nefesler tutuldu… Kredi notu yükselecek mi?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’in açıklayacağı Türkiye kararı, ekonomi çevrelerinde merakla bekleniyor. Peki dünya çapında etkili Fitch’in Türkiye’ye yönelik kararı ne olacak? Kredi notu düşecek mi yoksa artacak mı? İşte ayrıntılar…

Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatif olarak belirledi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatife çevirdiğini açıkladı.

Akmerkez GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,44!

Akmerkez GYO'nun 7 Aralık 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 10 üzerinden 9,44 (94,42) olarak güncellendi. 

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63!

Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesine ait çalışmalar, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından tamamlandı. Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63 (96,33) olarak güncellendi. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

Çinli emlak şirketi Kaisa'nın kredi notu düşürüldü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Fitch ve S-P tarafından Çinli gayrimenkul şirketi Kaisa'nın notu düşürüldü. 

YDA İnşaat'ın uzun vadeli ulusal kredi notu AA!

YDA İnşaat'ın Uzun Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu AA (Trk) , Kısa Vadeli Ulusal Kredi Derecelendirme Notu A-1+ (Trk) ve görünümü stabil olarak teyit edildi. 

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Ata GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Ata GYO'nun kredi derecelendirme süreci sonucunda, şirket "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu A-3, her iki not görünümü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

İŞ GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

İş GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu A1+, görünümleri "Stabil" olarak teyit etti. 

Özak GYO'ya özel sektörün en yüksek kredi notu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

JCR Derecelendirme notu Haberi

JCR Derecelendirme notu

Derecelendirme Kuruluşu JCR Eurasia Rating; uzun faaliyet geçmişi, yüksek marka bilinirliği, üretim kapasitesi, ürün çeşitliliği, yaygın dağıtım kanalı, finansal kaynaklara erişim kolaylığı ve sergilediği büyümeyi dikkate alarak Pakpen’e ‘yatırım yapılabilir’ notu verdi.


Pakpen A.Ş Mali İşler ve Finans Müdürü Güner Özkan, “Şeffaf yönetim ilkeleri gereğince bağımsız denetim kuruluşlarınca denetlenen şirketimizin aldığı bu sonuçtan çok memnunuz. Ürün gamımızı artırmak, inovatif ürünlere yönelmekle ve yaptığımız yatırımlarla ne kadar doğru adımlar attığımızı JCR’nin bu raporuyla bir kez daha gördük” dedi.


JCR Eurasia Rating, “Pakpen Plastik Boru ve Yapı Elemenları San. ve Tic. A.Ş.’nin konsolide yapısını” ve “Planlanan Tahvil İhracının Nakit Akımları”nı yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirerek, Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu ‘BBB- (Trk)’, Kısa Vadeli Ulusal Notu’nu ‘A-3 (Trk)’, tüm notlara ilişkin görünümünü ise ‘Stabil’ olarak...