25 / 04 / 2024

Jennifer Lopez İtalyaya mı taşındı

Jennifer Lopez İtalyaya mı taşındı

Daha önce de yüzü olduğu Guess ile yeniden anlaşıp reklam çekimleri için objektif karşısına geçen Jennifer Lopez, İtalya'ya taşınma kararı aldı.

Türkiye’de konutların güçlendirilmesinin maliyeti 500 milyar dolar!

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, 9’uncu Sürdürülebilir Finans Forumu’nda konuşma yaptı. Lopez, “Türkiye’de iklim kriziyle beraber konutları dönüştürmenin bedeli 1 trilyon dolar. Sadece konutları güçlendirmenin bedeli ise 500 milyar dolar” dedi.

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez, Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolara lüks bir malikane aldı...

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Jennifer Lopez İtalya'ya taşınıyor!

Daha önce de yüzü olduğu Guess ile yeniden anlaşıp reklam çekimleri için objektif karşısına geçen Jennifer Lopez, İtalya'ya taşınma kararı aldı.

Tasarımcı çift ormanın ortasında rüya gibi ev inşa etti!

Tasarımcı ve sanat yönetmeni olan Zach Both, kamyonetiyle dünyayı gezerken Pasifik’te Nicole Lopez’le karşılaştı ve bir ilişkiye başladılar.

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, New York'taki bekar evini satışa çıkardı. Güzel oyuncu evi için 14.2 milyon dolar istiyor.

Jennifer Lopez İtalyaya mı taşındı Haberi

Jennifer Lopez İtalyaya mı taşındı

ABD’li şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez (50) son senelerde hem sinema hem de sahne kariyerinin zirvesinde.

Posta'da yer alan habere göre, ABD Miami’de yaşayan Lopez, Vanity Fair dergisine verdiği son röportajda “Planlarım arasında ABD’yi terk edip daha basit bir hayat sürebileceğim İtalya’ya taşınmak var” diye konuştu.

Başarılı şarkıcı Lopez, geçen yaz nişanlısı Alex Rodriguez (44) ile İtalya’nın Amalfi koylarında tatil...