26 / 04 / 2024

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...



Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'daki üslerine veda etmeye hazırlanıyor. Çift, satmaya karar verdikleri bu efsane evi, bir buçuk sene önce satın almıştı.

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'daki bu evi, geçtiğimiz yıl 'Entourage' dizisinin oyuncusu Jeremy Piven'dan 6.6 milyon dolara satın almıştı. Şimdiyse 7.99 milyon dolara satışa çıkardılar. Okyanus kıyısında bulunan 5 yatak odası ve 4 banyosu olan bu evin yeni sahibi bakalım kim olacak? Posta'da yer alan habere göre; üç katlı, 4 bin 400 metrekare büyüklüğünde bir yaşam alanı bulunan evin, 50 metreden uzun özel bir plajı da bulunuyor. Hem de tam Malibu'nun kalbinde. 

Jennifer Lopez Malibu daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Evin her katı Pasifik Okyanusu'na bakan cam duvarlarla kaplanmış. Ve evin çok geniş terasları bulunuyor. 

Ünlü çift şimdi bu evden vazgeçip, Kaliforniya'da 3 yatak odası ve 2 banyosu olan, 2 bin 200 metrekare büyüklüğündeki yeni bir West Coast mülkünü satın aldı. Bu yeni evlerine 1.4 milyon dolar ödediler. Çift bunu bir gayrimenkul yatırımı olarak kullandı. 

Jennifer Lopez Malibu daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Zaten farklı şehirlerde çeşitli mülkleri bulunuyor. Örneğin, koronavirüs salgını sırasında, Florida'daki camlarla kaplı modern evlerinde kaldılar. Lopez'in ayrıca 2011'de 18 milyon dolar karşılığında satın aldığı 14 bin metrekarelik 7 yatak odalı bir evi bulunuyor. Yanı sıra Bel Air'de de büyük bir mülkü de mevcut. 

Jennifer Lopez Malibu daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Ünlü çift, son yıllarda da bazı ciddi gayrimenkullerin satışını gerçekleştirdi. Mesela 2017'de Manhattan'ın Flatiron Bölgesi'nde yer alan 6 bin 500 metrekarelik çatı katını 27 milyon dolara sattı.

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!


Geri Dön