24 / 04 / 2024

Jennifer Lopez Kaliforniya ev

Jennifer Lopez Kaliforniya ev

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Gerçek bir ev ilk defa NFT dünyasında! 117 bin TL'lik teklif!

Shane Dulgeroff isimli bir emlak komisyoncusu, NFT heyecanından yararlanma kararı aldı. Kaliforniya, Thousand Oaks'da 221 Dryden adresinde bulunan bir ev, NFT'si ile birlikte satışa çıktı.

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez, Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolara lüks bir malikane aldı...

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Prens Harry ve Meghan Markle Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacak!

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılmaya karar veren Prens Harry ve eşi Meghan Markle, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Malibu'dan 20 milyon dolarlık ev alacağı ortaya çıktı.

Jeff Bezos, Kaliforniya'da 165 milyon dolara konak satın aldı!

Dünyanın en büyük alışveriş sitesinden olan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, Kaliforniya Beverly Hills'te 165 milyon dolara yeni bir konak satın aldı. Bezos, tüm zamanların en pahalı ev satış rekorunu kırdı.

Jennifer Lopez İtalya'ya taşınıyor!

Daha önce de yüzü olduğu Guess ile yeniden anlaşıp reklam çekimleri için objektif karşısına geçen Jennifer Lopez, İtalya'ya taşınma kararı aldı.

Jennifer Lopez'den 32 milyon dolarlık villada kutlama!

Jennifer Lopez Miami'de 32 milyon dolarlık lüks villada 50'nci yaş gününü kutladı. 

Jennifer Lopez Antalya'da kurşun geçirmez camlı villada kalacak! 

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez Antalya konseri için, Belek'te kurşun geçirmez camla kaplı lüks bir villada konaklayacak. 

Jennifer Lopez kral villasında konaklayacak!

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Jennifer Lopez 'It's May Party' turnesi kapsamında 6 Ağustos'ta, vereceği konser için kral villasında kalacak. Şarkıcının kalacağı villa yeniden dekore ediliyor.

Jennifer Lopez Kaliforniya ev Haberi

Jennifer Lopez Kaliforniya ev

Dünyaca ünlü başarılı şarkıcı Jennifer Lopez, gayrimenkullerine bir yenisini daha ekledi.  Sontv'de yer alan habere göre, Amerikalı şarkıcı, nişanlısı Alex Rodriguez ile Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde yer Encino semtinde yeni bir konut aldı.

Amerikan basınına göre, Lopez, 1948'de inşa edilmiş yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Jennifer Lopez için baştan tadilat yapılan ev, 3 yatak odasına sahip. Lopez’in 2 bin 202 metrekarelik evinin diğer evlerinden küçük olduğu bildirilirken Jennifer Lopez’in burayı yaşamak yerine yatırım amaçlı yahut bir yakını için almış olabileceği konuşulan dedikodular arasında.

Tadilattan sonra evin mutfağına gri rustik dolaplar takılırken, beyaz mermerli küçük bir merkez ada konumlandırıldı. Ayrıca mutfak paslanmaz çelik aletlerle donatıldı. Mutfağın Fransız tarzdaki kapıları da evdeki kış bahçesine açılıyor.

SIĞINAK BİLE VAR

Konuk odalarının paylaştığı geniş banyoda,...