25 / 04 / 2024

Jüpiter Group Bodrum projesi

Jüpiter Group Bodrum projesi

Jüpiter Group,  Bodrum Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın almış. Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak....

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Futuree Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed A. S. S., Madhat N. M. A. ve M. Zaıd J.R. Alashı ortaklığında kuruldu.

Barbaros Reserve-Bodrum Residences inşaatı yeniden başladı!

İnşaat projeleri ile dikkatleri üzerine çeken Sera Group, Barbaros Reserve-Bodrum Residences projesine kaldığı yerden devam ediyor.

Mirage Group Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirage Group Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım J J Amar tarafından kuruldu.

Lavender Group Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lavender Group Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon bin TL sermaye bedeli  ile Bahaaldeen J.O. Bader tarafından kuruldu.

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abır Farah ve Mohammed J.M. Zebarı ortaklığında kuruldu.

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Sektörde bil ilk olarak Bodrum'da yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 km mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmayı hedefleyen Marcel Group, İstanbul'da ofis açtı.

Jüpiter Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Jüpiter Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Atıcı ve Muhammet Selim Atıcı ortaklığında kuruldu.

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Pavilion Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pavilion Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ammar Hasan J. Jarullah ve Fethi Hamarat tarafından kuruldu. 

Jüpiter Group Bodrum'da arazi aldı!

Jüpiter Group,  Bodrum Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın almış. Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak....

Sianji Group rezidans-otel konseptini yurt dışına taşıyor!

Türkiye’nin ilk rezidans+otel konseptini Bodrum’da geliştirdi. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır şimdi 29 ödül alan modelini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Hedefi beş yıl içinde 5-6 otelden oluşan bir zincir kurmak. Mısır'daki ilk projesi hayata geçmek üzere...

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

Salinas Group Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salinas Group Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sharfadeen M.J. Quwaydır tarafından kuruldu..

Jüpiter Group Bodrum projesi Haberi

Jüpiter Group Bodrum projesi

Yeme-içme sektöründe 12 markayla faaliyet gösteren Jüpiter Group'un en önemli yatırımları Bodrum'da bulunuyor.

Grubun işlettiği ve Türkiye'nin sevilen şarkıcılarını sahneye çıkararak canlı müzik yaptığı People ve Hazine her sezon tam kapasite çalışıyor.

Sahibi eski gazeteci Tayfun Topal, Bodrum'daki yatırımlarını büyütme hedefinde. 3-4 milyon euro satış fiyatına sahip villa ve konutların satıldığı Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın alınmış. 

Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak. Öncesinde kepçe operatörleri günlerce çalışıp arazide zemin düzenleme çalışması yapmış. 

Bodrum'u İstanbul'un arka bahçesi olarak gören ve gelecekte çok daha üst segmentte yer alacağını düşünen Topal'ın bu arazide nasıl bir proje geliştireceği merak konusu. Para’da yer alan habere göre; göre konseptlere sahip mekanlar işleten grup, yeni proje hazırlıklarını 2020 sezonu...