18 / 04 / 2024

Jüpiter Group Bodrum'da arazi aldı!

Jüpiter Group Bodrum'da arazi aldı!

Jüpiter Group,  Bodrum Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın almış. Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak....



Yeme-içme sektöründe 12 markayla faaliyet gösteren Jüpiter Group'un en önemli yatırımları Bodrum'da bulunuyor.

Grubun işlettiği ve Türkiye'nin sevilen şarkıcılarını sahneye çıkararak canlı müzik yaptığı People ve Hazine her sezon tam kapasite çalışıyor.

Sahibi eski gazeteci Tayfun Topal, Bodrum'daki yatırımlarını büyütme hedefinde. 3-4 milyon euro satış fiyatına sahip villa ve konutların satıldığı Yalıkavak'ta planlanan yeni proje için bir arazi satın alınmış. 

Yalıkavak Dirmil Mahallesi'nde yol üstünde bulunan araziye "Jüpiter Group proje alanıdır" tabelası asılacak. Öncesinde kepçe operatörleri günlerce çalışıp arazide zemin düzenleme çalışması yapmış. 

Bodrum'u İstanbul'un arka bahçesi olarak gören ve gelecekte çok daha üst segmentte yer alacağını düşünen Topal'ın bu arazide nasıl bir proje geliştireceği merak konusu. Para’da yer alan habere göre; göre konseptlere sahip mekanlar işleten grup, yeni proje hazırlıklarını 2020 sezonu için yapıyormuş.


Geri Dön