26 / 04 / 2024

Kadıköy Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi

Kadıköy Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi

Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale ediliyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

Kadıköy Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi ertelendi!

Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın, Merdivenköy'de yaptıracağı kat karşılığı inşaat ihalesi 29 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

Kadıköy Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi 3 Eylül'de!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi mülkiyetinde bulunan taşınmaz mal, kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ile ihale edilecektir. İhalesi 3 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Kadıköy Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Merdivenköy Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Söz konusu inşaatın bedeli 5 milyon 603 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Taş Yapı - Kadıköy Belediyesi arasındaki davada skandal karar!

İnşaat şirketi Taş Yapı ile Kadıköy Belediyesi arasındaki tazminat davasında, İstanbul 7. İdare Mahkemesi skandal bir karara imza attı ve süreci başa döndürdü.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atılıyor!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli 8 Ekim'de atılacak. Temel atma törenine birçok tiyatro sanatçısının katılması bekleniyor.

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Kadıköy Belediyesi'nden Taşyapı'ya tazminat kararı bozuldu!

Kadıköy'de meteoroloji arazisi olarak bilinen arazideki 4 gökdelenle ilgili "Kadıköy Belediyesi'nin inşaat firmasına tazminat ödemesi ve kamu mallarına icra konulması" yönündeki karar bozuldu...

Kadıköy Belediyesi fitness salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi 1. Bodrum katında bulunan Fitness Salonu, 5 yıllığına kiraya veriliyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Kadıköy Belediyesi'nden 17.6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediye Başkanlığı tarafından kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale ediliyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

İBB, Kadıköy Belediyesi'nin otoparkına el koydu!

Kadıköy Belediyesi’nin kullandığı Hasanpaşa'daki otoparka, İBB ekipleri otoparka el koydu. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Bize yapılan bir tebligat yok. Bu kindar bir tavır bu tavırla kamu yönetilemez" dedi. 

Kadıköy Belediyesi'nden 17.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Zühtüpaşa Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 19 Aralık'ta yapılacak..

Kadıköy Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi Haberi

Kadıköy Belediyesi kat karşılığı inşaat ihalesi

Kadıköy Belediyesi'nin hissedarı olduğu taşınmaz mal üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırılması işi ihale ediliyor. Kat Karşılığı İnşaat Yaptırılması ve yapılacak inşaatın yüzde 75 Kadıköy Belediyesine, yüzde 25 yüklenici firmaya kalacak şekilde bölüştürülmesi esasına göre 17 milyon 692 bin 600 TL muhammen bedele sahip iş için ihale 27 Şubat'ta yapılacak.


KADIKÖY BELEDİYESİ'NİN HİSSEDARI OLDUĞU BİR ADET TAŞINMAZ MAL, KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILMASI İŞİ İLE İHALE EDİLECEKTİR

Kadıköy Belediye Başkanlığından:

Kadıköy İlçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 89 pafta, 426 Ada, 7 parsel sayılı, 1286,81 m2 yüzölçümlü taşınmazın Kadıköy Belediyesinin hissesine düşen 498,36 m2lik kısmı ile ilgili olarak mevcut imar durumu şartlarına göre; Kat Karşılığı İnşaat Yaptırılması ve yapılacak inşaatın %75 Kadıköy Belediyesine, %25 Yüklenici firmaya kalacak şekilde bölüştürülmesi esasına göre 17.692.600,00.-TL Muhammen Bedel üzerinden yüklenici...