29 / 03 / 2024

Kadıköy Kartal Metrosu son durak

Kadıköy Kartal Metrosu son durak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, Kadıköy-Kartal metro hattı üzerinden Yakacık'tan Kaynarca'ya erişecek Kartal-Kaynarca metro inşaatını inceledi. Topbaş, “Bu hat, Tuzla Belediyesi’ne kadar ulaşacak” dedi.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kiralar Kadıköy'de ucuzladı, Ümraniye'de uçuşa geçti!

Kadıköy’de 3 bin TL’ye yaklaşan ev kiraları, 2 bin TL’ye geriledi. Kısa zaman önce açılan Üsküdar-Ümraniye Metrosu ise bölgedeki kira fiyatlarını uçurdu.

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2019'da açılacak!

İSG CEO'su Ersel Göral, "Metromuzun inşaatı 2019 yılının başında bitmiş olacak. Böylelikle İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanından Pendik-Kadıköy metrosuna direkt bağlantı sağlanmış olacak. " dedi .

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Pendik-Kadıköy arası metro ile 35 dakikaya iniyor!

Kadıköy-Kartal metro hattı Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Pendik-Kadıköy arası ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonları ile 35 dakikaya inecek.

Kadıköy - Sultanbeyli Metro Hattı'nın ihalesi bugün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadıköy Sultanbeyli metrosu için düğmeye bastı. Kadıköy Sultanbeyli metro hattının uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi ihaleye çıkıyor. 19 kilometre uzunluğundaki hattın ihalesi bugün gerçekleşecek.

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metrosu imar planı askıda!

Kadıköy-Ataşehir-Ümraniye-Bostancı Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Pendik-Kadıköy arası metro ile 38 dakika oldu!

Kadıköy-Kartal metro hattının devamını oluşturan Kartal-Tavşantepe hattı dün sabah seferlerine başladı. Vatandaş metroya akın etti. Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman saatleri bulan Pendik-Kadıköy arası 38 dakika oldu.

Kadıköy-Kaynarca Metro Hattı bir hafta içinde açılıyor!

Kadıköy-Kartal hattının devamı olan ve test sürüşleri tamamlanan, Kadıköy-Kaynarca arasını 35 dakikaya düşürecek metro hattı bir hafta içinde hizmete açılacak.

Kadıköy-Kartal metrosu yüzde 60 kazandırdı!

Kadıköy-Kartal Metrosu'nun geçtiği semtlerde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul Değerleme, 2011 yılı ile kıyaslandığında gayrimenkul fiyatlarının zirveye koştuğunu belirliyor.

Kadıköy ve Kartal'da icradan 3.4 milyon TL'ye 3 daire!

İstanbul Anadolu 4 İcra Dairesi, Kadıköy ve Kartal'da bulunan 3 daireyi satışa sundu. Kartal Dragos Sahil Sitesi, Kadıköy Sadık Ergin Apartmanı ve Altay Apartmanı'nda yer alan dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 TL olarak belirlendi.

Kadıköy Kartal Metrosu son durak Haberi

Kadıköy Kartal Metrosu son durak


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, beraberindekilerle Kadıköy-Kartal metro hattı üzerinden Yakacık'tan Kaynarca'ya erişecek Kartal-Kaynarca metro inşaatını inceledi. Topbaş, “Bu hat, Tuzla Belediyesi'nin bulunduğu bölgeye kadar gidecek” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un altyapısından ulaşımına kadar, sosyal dokuya kadar her alanda bugüne kadar 68,5 milyar lira yatırım yaptık ve devam ediyoruz dedi. Kartal-Kaynarca metro inşaatında incelemelerde bulunan Kadir Topbaş, İstanbul'un nüfus olarak 130 ülkeden daha büyük olduğunu söyledi. Kentte günlük hareketliliğin 28,5 milyona eriştiğini, her gün 28,5 milyon kişinin yer değiştirdiğini belirten Topbaş, 'Bunları ancak toplu taşıma araçlarıyla çözebilirsiniz. Bireysel araçlarla İstanbullulara ulaşımda konforu veremezsiniz' diye konuştu. Topbaş, bir şehrin medeniyet ölçüsünün, o şehirde yaşayanların toplu taşıma kullanma oranlarına bağlı olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: 'Burada...