19 / 04 / 2024

Kadir Albayrak kimdir

Kadir Albayrak kimdir

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Cevizlidere ve Tintin Deresi’nde devam eden ıslah çalışmalarının yanı sıra sahildeki düzenleme çalışmaları ile Mimar Sinan Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Kadir Albayrak Tekirdağ'daki altyapı çalışmalarını inceledi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, sahil şeridi, Cumhuriyet Meydanı ve Mimar Sinan Caddesi hattında devam eden altyapı çalışmalarını inceledi, Başkan Albayrak, “Altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor" dedi

Çerkezköy'deki projelerin toplam tutarı 26 milyon TL'ye ulaştı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak son günlerde yerel gündemin en önemli konusu olan ve vatandaşlar tarafından tepki gören 2015 Yatırım Programı ile ilgili gazetemize yazılı açıklamada bulundu.

Çerkezköy'e sosyal hizmetler merkezi kurulacak!

2015 yılı bütçesinden Çerkezköy’e hak ettiği payın ayrılmadığına yönelik tepkilerin ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak konuyla ilgili açıklama yaptı.

Tekirdağ sahilleri mavi bayraklı olacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı açıklamada Tekirdağ'ın atık su arıtma projesi tamamlandıktan sonra geniş bir sahil bandının mavi bayrak statüsüne kavuşacağını dile getirdi...

Kadir Albayrak: Kapaklı'da 3 dev projenin müjdesini verdi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hizmet Kervanı kapsamında gittiği Kapaklı'da, 3 dev projenin müjdesini verdi. Proje kapsamında Kültür Merkezi, Spor Salonu ve Yaşam Merkezi ve üst geçit yer alıyor.

Kadir Albayrak kimdir?

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak kimdir? Kadir Albayrak, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak'ın biyografisi...

Orhan Albayrak kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi pozisyonda görev yürütüyor?

Orhan Albayrak hangi üniversitede eğitim aldı? İstanbul Ticaret Odası’nda hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Orhan Albayrak’ın hayatı...

Menteş Albayrak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Denetim başkanı Menteş Albayrak kimdir? Menteş Albayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Menteş Albayrak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Menteş Albayrak'ın hayatına dair merak edilenler.

Kadir Karataş kimdir?

Eski Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Karataş kimdir? Kadir Karataş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kadir Karataş'ın biyografisi...

Köy okulları açılsın, bakım ve onarımını biz yapalım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kapatılan köy okullarının yeniden açılmasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Ergene Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Atatürk Evi'nin temelini attı. Temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa yatırımlarında son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmedebn devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

Tekirdağ Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Atatürk Evi" temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ Yusuf Şenel Ortaokulu açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de gerçekleştirilen Yusuf Şenel Ortaokulu açılış törenine katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Tekirdağ'daki hizmet binası 2021 yılında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapımına 2016 yılında başlana bina 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Tekirdağ Malkara Otogarı 14 Temmuz'da açılıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Otogarı'nın 14 Temmuz tarihinden itibaren yeniden hizmete gireceğini söyledi.

Kadir Albayrak kimdir Haberi

Kadir Albayrak kimdir


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sabahın erken saatlerinde başladığı mesaisinde Cevizlidere ve Tintin Deresi’nde devam eden ıslah çalışmalarının yanı sıra sahildeki düzenleme çalışmaları ile Mimar Sinan Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.


Cevizlidere Islah çalışmalarının, Yeni Sanayi ve Altınova Mahallelerinde sel taşkınlarına karşı önlem olacağını belirten Başkan Albayrak, daha sonra sırasıyla Tintin Deresi ıslah çalışmaları, Sahil düzenleme çalışmaları ile Mimar Sinan Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarını da inceledi ve yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. 



Tekirdağ Büyükşehir...