26 / 04 / 2024

Kadir Çalışıcı kimdir

Kadir Çalışıcı kimdir

MHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı kimdir? Kadir Çalışıcı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı'nın biyografisi...

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL'ye alıcı bekliyor!

İstanbul Boğazı'nın, mimarisiyle en dikkat çeken yalılarından olan, 'Filinta Mustafa' olarak anılan Tophane Müşiri (Mareşal) Zeki Paşa için yaptırılan şato görünümlü yalı, 550 milyon liraya alıcı bekliyor.

İBB'nin Beşiktaş'taki arsasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 114 milyon liraya satışa çıkardığı Beşiktaş Fulya'daki arsasına alıcı çıkmadı.

Konutta alıcı için fırsat dönemi!

Konut pazarında alıcı lehine bir dönemde olduğumuzu söyleyen ÖZAK GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, firmaların yüzde 50-70 maliyet artışına rağmen zam yapamadığını söyledi.

Belirsiz ortam, konut alıcılarını olumsuz etkiliyor!

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu yaptığı açıklamada belirsiz ortamın konut alıcılarını olumsuz etkilediğini söyledi.

TURYAP, yabancı alıcılara hem satış hem rehberlik yapacak!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul alan yabancı alıcılara vatandaşlık verileceği kararı yabancı yatırımcıların gözünü Türkiye'ye çevirmesini sağladı. Türk firması TURYAP gelen talebe cevap vermek için Türkiye'ye yatırım yapacak yabancılara hem satış hem de rehberlik yapacak. 

Birevim alıcıların istedikleri evi almasının önünü açıyor!

Birevim, artık zorunlu bölgeler ya da inşaat planlarından kredisiz ev sahip olmak yerine, alıcıların istedikleri evi almasının önünü açıyor.

Konut alıcısı harekete geçecek!

Emlak alıcılarını harekete geçirerek yeni çalışmalar başlatılacağını söyleyen İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, ''Yabancıya satışı daha da artırmak için ihracatçı sayacak bir düzenlemeye ihtiyacımız var'' dedi.

Konutta en çok ilk alıcı kazanıyor!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Projelerden konutu en başta alanlar yatırımlarını katlıyor, konutta en çok ilk alıcı kazanıyor" dedi...

Özkan Aydemir: Gayrimenkul alıcısı daha dikkatli!

Realty World Elfi Gayrimenkul Brokerı Özkan Aydemir, inşaat sektörünün 2019'a sıkıntılı girdiğini söyledi. Aydemir, gayrimenkul alıcısının yeni dönemde daha dikkatli davrandığını söyledi.

Şeyma Döğücü kimdir?

Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, AK Parti Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Şeyma Döğücü kimdir?

Hacizli ve ipotekli konutun borcu alıcının!

Hacizli ve ipotekli konut projesinden ev alındığı zaman alıcının yükümlülüğü merak ediliyor. Kat irtifak tapuları almak borcu kapatmaya yetmiyor. Alacaklılar borçlarını alıcıdan tahsis etmek istiyor. 

Lokman Çağrıcı kimdir?

Lokman Çağrıcı'ın 2019 yerel seçimlerinde yeniden AKP'den Bağcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Lokman Çağrıcı kimdir? Lokman Çağrıcı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mardan Palace'a alıcı çıkmayınca, Titanic'e kiralandı!

Borcu nedeniyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace, birkaç kez ihaleye çıktığı halde alıcı bulmayınca Titanic Grubu'na kiralandı.

Kadir Çalışıcı kimdir Haberi

Kadir Çalışıcı kimdir

Kadir Çalışıcı kimdir?

Kadir Çalışıcı, ilk, orta ve lise tahsilini Afyon’da tamamladıktan sonra 1968 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne girdi. 1972 yılında aynı fakültenin Siyaset ve İdare Bölümünden mezun oldu. 


1973 yılında maiyet memuru olarak Afyon Valiliği’nde staja başladı. İl, ilçe teftiş ve Bakanlıklar merkez teşkilatları stajlarını takiben 1976 yılında Kaymakam olarak Adilcevaz ilçesine atandı. 


Sırasıyla Seyitgazi, Bulanık, Andırın, Sarayönü, Soma, Sincan ve Balçova ilçelerinde kaymakam olarak görev yaptı. 


1976-1977 yıllarında Soma Kaymakamı iken, lisan eğitimi ve Belçika Devlet Teşkilatı ile ilgili araştırma yapmak için bir yıl süreyle Brüksel’e gönderildi. 1989 öğretim yılında, Milli Güvenlik Akademisine çağrıldı ve mezun oldu. 


9 Nisan 1996 tarihinde Adıyaman Valiliğine, 9 Ağustos 2000 tarihinde Aksaray Valiliğine, 1 Aralık 2003 tarih ve 2003/6478 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile...