16 / 04 / 2024

Kadir Topbaş Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi

Kadir Topbaş Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi

Türkiye Belediyeler Birliği ile Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler öncülüğünde Adana’da düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi’ne katılan Topbaş, "Yerel yöneticinin iş adamı gibi düşünerek, kendi kaynaklarını kendisi oluşturacak fırsatları ort

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Science Enerji Üretim Ve Akıllı Şehir Sistemleri Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Turan tarafından kuruldu. 

Kadir Topbaş: Akıllı kentte mesafe katettik!

Dünya Akıllı Şehirler Fuarı açıldı. Fuara katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, akıllı kentler hakkında bilgiler verdi.

Akıllı Şehircilik Fuarı bugün başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bugün başlayan Akıllı Şehircilik Fuarı’nda İspanya Eski Başbakanı Zapetero’ya .istanbul ve .ist alan adlarını hediye etti.

Kadir Topbaş Akıllı Şehircilik toplantısında konuştu!

İstanbul Büyükşehir belediye başkanları veya yardımcılarının katıldığı ve Barselona modeli üzerinden akıllı şehirlerin konuşulduğu yuvarlak masa toplantısı, Başakşehir İnovasyon ve Teknoloji Merkezi'nde (Living Lab) gerçekleştirildi.

Kadir Topbaş ihalesiz metro ihalesi davasından beraat etti!

Bağcılar-Başakşehir metro hattının mevzuata aykırı olarak ihalesiz verildiği iddiasıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın da aralarında bulunduğu 15 sanık hakkında açılan davada, tüm sanıkların beraatine karar verildi.

Kadir Topbaş: İstanbul'u turizmle kalkındırdık!

Adanada düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tecrübelerini aktardı. Topbaş "istanbul'a gelen 2 milyon turisti, 12 milyonun üzerine çıkardık" dedi.

Kadir Topbaş: İstanbul dünyanın en ileri şehirlerinden!

Türkiye Belediyeler Birliği ile Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler öncülüğünde Adana’da düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi’ne katılan Topbaş, "Yerel yöneticinin iş adamı gibi düşünerek, kendi kaynaklarını kendisi oluşturacak fırsatları ort

Kadir Topbaş: Yeni trend Odak şehirler

AK Parti 1. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı’nda konuşan Kadir Topbaş, “Yarışan şehirler yok artık, odak şehirler var. Yeni trend bu. Dünya buna doğru gidiyor” dedi.

Kadir Topbaş: Hiç yağmur yağmasa bile 145 günlük suyumuz var!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Şu anda bizim hiç yağmur yağmadığı takdirde 145 günlük suyumuz var. Ancak boşa akıtılmamalı, kullanım konusunda dikkatli olunmalı" dedi.

Kadir Topbaş yıllık izne çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bugün itibariyle yıllık izne ayrıldı. Peki Kadir Topbaş'ın tatili ne kadar sürecek? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş ne zaman tekrar işbaşı yapacak? İşte cevabı...

Şehir Plancıları Odası'ndan İdris Güllüce ve Kadir Topbaş'a 3. Havalimanı uyarısı!

TMMOB Şehir Plancıları Odası, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a birer açık mektup göndererek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılan Üçüncü Havalimanı için uyarılarda bulundu...

Kadir Topbaş: Dönüşürken mahalle kültürünü yaşatacağız!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakam İdris Güllüce ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'm katılımıyla İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) gerçekleştirildi...

Kadir Topbaş: Mahalle kültürünü koruyan bir yapılaşmaya ihtiyaç var!

Kentsel Dönüşümün Sosyal Boyutu konulu sempozyum, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) gerçekleştirildi.

Kadir Topbaş Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi Haberi

Kadir Topbaş Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG-MEWA) Dünya Başkanı Kadir Topbaş, Adana’da düzenlenen ‘Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi’ne katıldı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG- MEWA) öncülüğünde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen zirveye Başkan Topbaş’ın yanı sıra Adana Valisi Mustafa Büyük, UCLG Ortadoğu ve Batı Asya Teşkilatı (MEWA) Genel Sekreteri Mehmet Duman, Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Ekonomik İşbirliği Örgütü Genel Sekreteri Seyyid Ali Muhammed Musavi, belediye başkanları, kamu kurum müdürleri ve davetliler katıldı.


“İstanbul dünyanın en ileri şehirlerinden biri”


Törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul'un teknik, teknolojik ve bilişim yönünden dünyanın en ileri şehirlerinden olduğunu dile getirdi. Bilgi teknolojisini en iyi kullanan iller arasında yer aldıklarını ifade eden Başkan Topbaş, "Edindiğimiz...