19 / 04 / 2024

kağıthane arıcılar toki

kağıthane arıcılar toki

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

TOKİ'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje!

TOKİ Kağıthane Arıcılar Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesi 13 Temmuz 2017 Perşembe günü yapılacak. Konut ve ticari alanlardan oluşacak projenin inşaatı 40 bin 485 metrekare.

Avrupa Konutları Kağıthane projesinin imar planı askıda!

Artaş İnşaat'ın arazisinin bulunduğu Kağıthane Arıcılar Proje Alanı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Deprem bölgesindeki arıcılara verilecek destek belli oldu! İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkiye Arıcılar Birliği (TAB), Kahramanmaraş ve Hatay merkezli deprem felaketinden etkilenen arıcılara vereceği desteği açıklayarak arıcılara bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışıyor. İşte detaylar…

Raks fanlı ısıtıcılar kaç TL, en uygun nereden alınır? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yatay ve dikey kullanılabilen Raks fanlı ısıtıcılar, ergonomik ve hafif yapısıyla her yere taşıma imkanı sunar. Termostatlı ve emniyetli özellikleri ile dikkat çeken Raks fanlı ısıtıcılar, kaç watt, en uygun fiyatla nerede satılıyor? İşte detaylar...

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Kağıthane ve Bağcılar Belediyesi 2 arsayı satıyor!

İstanbul ili, Kağıthane ilçesi ve Bağcılar ilçesinde yer alan 2 adet arsa satılıyor. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde yabancıların gözdesi Sarıyer ve Kağıthane!

İstanbul'un değerli bölgelerinden Sarıyer ve Kağıthane özellikle yabancıların ilgi odağı haline geldi. Durum böyle olunca burada bulunan konut fiyatlarında artış yaşandı.

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar!

Çamlıvadi fiyatları Arıcılar haberimizde yer alıyor. İşte Çamlıvadi fiyatları Arıcılar ve Çamlıvadi proje detayları...

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Vadi Arıcılar fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kağıthane 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Arıcılar Mevkii Gecekondu Önleme Bölgesine İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği askıya çıktı.

Avrupa Konutları Arıcılar'da inşaat Mayıs'ta başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından Kağıthane'ye bağlı Hamidiye Mahallesi'nde konumlandırılan Avrupa Konutları Arıcılar projesinde daire sayısı 384'den 463'e çıkarıldı. Projede inşaat çalışmalarına Mayıs'ta başlanacak...

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Eylül'e kaldı!

Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Yamanevler projelerinin satışlarına devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesini Eylül ayında satışa çıkarmayı planlıyor.

Arıcılar Demir Çelik İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar Demir Çelik İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Orus tarafından kuruldu. 

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılım gösteren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışa çıkaracağını duyurdu..

kağıthane arıcılar toki Haberi

kağıthane arıcılar toki

T.C. Başbbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim (EPP) İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yeni proje yapacak.


EPP İstanbul Kağıthane Merkez (Arıcılar) Mahallesi'nde arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi 6 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 13:30'da yapılacak. 


İhale, Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Kararı gereğince; açık ihale usulü ile kapalı zarf teklif alma (1. oturum) ve pazarlık-açık artırma (2. oturum) halinde, iki ayrı günde yapılacak. İhalenin 2. oturum tarihi henüz belli değil.


EPP İstanbul Kağıthane Arıcılar arsasının yapı ruhsatı 29 Haziran 2017 ve 30 Haziran 2017 tarihinde alındı. 


Kağıthane'ye konut ve ticari proje geliyor


EPP Kağıthane Arıcılar arsası tapuda ticaret + konut ile cami alanı imarlı olarak kayıtlı. Arsanın toplam...