16 / 04 / 2024

Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları

Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları

Akıllı ofis sistemi ve sosyal alanlarıyla öne çıkan Premier Kampüs Ofis projesinde 2. etap satışları başladı. Proje bünyesinde banka kredisiz 36 ay vade imkanları mevcut.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesinde küçük, orta ve büyük ofis tipleri yer alıyor. Peki Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları ne kadar?

Premier Ofis Kampüs resimleri!

Premier Ofis Kampüs resimleri haberimizin içinde yer alıyor. Kağıthane'de yer alan ofis projesi Premier Ofis Kampüs kapsamında küçük, orta ve büyük boy ofis seçenekleri bulunuyor

Bilgi Üniversitesi Premier Kampüs'e taşınacak!

Bilgi Üniversitesi, Kağıthane'deki Premier Kampüs projesinde 5 bin metrekare kiralama yaptı. Bilgi Üniversitesi'nin taşınmasıyla projede 5 bin öğrenci sirkülasyona dahil olacak...

İş dünyası Premier Kampüs Ofis'i sevdi!

Türkiye’nin ilk Kampüs Ofis projesi, konusunda dünya lideri şirketleri ile beraber, eğitim alanının en prestijli markalarından biri olan Bilgi Üniversitesi’ne de ev sahipliği yapacak

Premier Kampüs Kağıthane ödeme şekli!

Premier Kampüs Kağıthane'de 45 metrekarelik ofisler 162 bin dolar + KDV'den başlıyor. Proje 150 milyon lira yatırımla hayata geçirildi...

Premier Kampüs Ofis projesinde bahar kampanyası!

FerYapı güvencesiyle Türkiye’nin ilk yatay kampüs ofis mimarisiyle Kağıthane’de hayata geçirilen 'Premier Kampüs Ofis’ baharı yeni kampanyasıyla karşılıyor. Proje 58 bin 120 metrekare ofis alanı ve 4 bin metrekare ticari alana sahip.

İTÜ Maçka yeşil kampüs olacak!

İTÜ Maçka Kampüsü'nün karşısındaki park, ağaç köklerine baskı yapan ve ekolojik sürdürülebilirliğe darbe vuran geçirimsiz beton yüzeylerden kurtarılarak daha yeşil bir alan olarak üniversiteye ve çevreye kazandırılmak amacıyla projelendirildi

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim?

150 milyon yatırım bedeliyle Kağıthane'de hayata geçirilen Kağıthane Premier Kampüs Ofis ne zaman teslim? Projedeki ofisler küçük - ortak - büyük olarak tasarlandı.

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

FerYapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen 'Premier Kampüs Ofis'te teslimler şubat ayında yapılacak. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan proje akıllı ve çevreci konsepti ile dikkat çekiyor.

Ege Yapı Kağıthane'de ön talep süreci devam ediyor!

Daire seçeneklerinin 1+1'den 4+1'e kadar yer aldığı projede ön talep süreci devam ediyor. Ege Yapı Kağıthane'de satış sürecinin Eylül'de başlaması planlanıyor.

Premier Kampüs Ofis'te kiralama süreci devam ediyor!

FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor. Çalışmalarda son asamaya gelinen projede teslim öncesi satışlar devam ederken, bir yandan da kiralama süreci başladı.

Kağıthane Yaşar Doğu Parkı hizmete açıldı!

Yeşil alanları sürekli arttırmayı hedefleyen Kağıthane Belediyesi Mayıs ayı yatırımları kapsamında Sultan Selim Mahallesi Yaşar Doğu Parkı çocukların hizmetine açtı, açılış törenine AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız da katıldı

Premier Kampüs Ofis teslim edilmeye hazırlanıyor!

Kurulduğu 2010 yılından bu yana 'İstWest', 'iTower', 'Mai Residence', 'Parima Ofis' ve 'Premier Kampüs Ofis' gibi geleceğin projelerine imza atan FerYapı, kiralamaların başladığı 'Premier Kampüs Ofis'i yıl bitmeden teslim etmeye hazırlanıyor

Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları Haberi

Kağıthane Premier Kampüs Ofis satış fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de 20 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Premier Kampüs Ofis projesinde teslimlerin 2015 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Yatırım bedeli 150 milyon olan Kağıthane Premier Kampüs Ofis'te küçük ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare, orta ofisler 800 metrekare ile 1000 metrekare arasında, büyük ofisler ise 10 bin metrekare olarak planlandı.


Premier Kampüs Ofis projesinde çalışanlar için squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları gibi spor alanları, toplantı odaları, hobi odaları, SPA, sağlık merkezi, kapalı otopark, parti odası gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Fer Yapı imzasını taşıyan Kağıthane Premier Kampüs Ofis '36 ay sabit kur' uygulaması avantajı sunuluyor. Ofis satış fiyatları 113 bin dolardan başlayan Premier Kampüs Ofis projesi, peşin alımlarda yüzde 12 indirim imkanı sağlıyor. Ayrıca banka kredisine ihtiyaç duymadan Fer...