25 / 04 / 2024

Kahramanmaraş Millet Bahçesi ne zaman açılacak

Kahramanmaraş Millet Bahçesi ne zaman açılacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, inşası devam eden Pazarcık Millet Bahçesi'ni inceledi. Güngör millet bahçesi için "İlçemize yeni bir soluk getirecek" açıklamasını yaptı. 

Kahramanmaraş Millet Bahçesi'nde son durum!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından Pazarcık'ta hayata geçirilen millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Kahramanmaraş Millet Bahçesi 2019'da açılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inşaat çalışmaları devam eden Tanır Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle hayata geçirilen Kahramanmaraş Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde sona gelindi...

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanıyor!

Kahramanmaraş'ta millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi,  Andırın Millet Bahçesi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pazarcık Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor. Millet bahçesinde hazırlıklar neredeyse tamamlandı.

Kahramanmaraş Afşin Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin her noktasına millet bahçesi inşa etmek için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi son olarak Afşin'de inşaat çalışması için düğmeye bastı.

Kahramanmaraş Barbaros'a millet bahçesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın Barbaros Mahallesi’ne millet bahçesi kazandırmak için çalışmalara başladı. Millet bahçesi inşaatı için çalışmaların kısa zamanda başlaması bekleniyor. 

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde son durum ne? 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da hayata geçirilen millet bahçesi  projesinde çalışmalar devam ediyor. Projenin kısa zaman içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi’nde çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın'da millet bahçesi projesini başlattı. Millet bahçesi 50 bin metrekare üzerine inşa edilecek. 

Kahramanmaraş'a şehrin en büyük millet bahçesi geliyor!

Kılavuzlu’da yapımı süren millet bahçesi inşaatından incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin en büyük millet bahçesi projesinin hayata geçirildiğini açıkladı. 

Kahramanmaraş Pazarcık millet bahçesi ile nefes alacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, inşası devam eden Pazarcık Millet Bahçesi'ni inceledi. Güngör millet bahçesi için "İlçemize yeni bir soluk getirecek" açıklamasını yaptı. 

Kahramanmaraş Millet Bahçesi'nde son durum!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından Pazarcık'ta hayata geçirilen millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Kahramanmaraş'a 4 yeni millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a 4 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Pazarcık Millet Bahçesi inşaatı hız kesmeden devam ediyor.95 bin metrekarelik alana sahip olan projede bisiklet ve yürüyüş alanları yer alacak.

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık ilçesine 60 bin metrekare büyüklükteki alanda inşa edilecek Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

Kahramanmaraş Millet Bahçesi ne zaman açılacak Haberi

Kahramanmaraş Millet Bahçesi ne zaman açılacak


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Pazarcık ilçesinde inşa edilen millet bahçesini ziyaret etti. 

Kahramanmaraş Büyükşehir'de yer alan habere göre; Güngör'e incelemelerde,  Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, AK Parti İl Yönetimi ve meclis üyeleri eşlik etti. 

İlçelerimizin Çehresi Değişiyor 

İnceleme sonrası konuşma yapan Başkan Güngör, “Hamdolsun, ilçelerimizin hemen hepsine bir Millet Konağı ya da Millet Bahçesi kazandırma imkânı hâsıl oldu. Bu sayede yeşil alanları önceleyen, çok fonksiyonlu olarak hizmete girecek tesislerimizi sosyal belediyecilik anlayışıyla hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Bugün yaptığımız ziyarette Pazarcık ilçemizde sürdürdüğümüz Millet Bahçesi projemizin çalışmalarını yakından inceledik. Pazarcık Millet Bahçemiz de 95 bin metrekarelik alanı içinde yer alan spor ve oyun alanları, yöresel ürün satış noktaları, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla ilçemize yeni bir soluk getirecek” dedi. 

Başkan Güngör’e Teşekkür 

Pazarcık Belediye...