28 / 03 / 2024

Kale Boya Kalia

Kale Boya Kalia

Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı maddeleri yok eden iç cephe boyası ‘Kalia’ ile tertemiz, ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor.

Kale Boya Kalia ile tertemiz, sağlıklı ve estetik mekanlar!

Mükemmel silinebilme ve kolay temizlenebilme özelliğine sahip ‘Kalia’, kendi kendini temizlediği gibi küf ve mantara karşı dirençli yapısıyla, özellikle çocuklu aileler için vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Kale Boya, Kalia serisi ile ferah ve sağlıklı mekanlar yaratıyor!

Binlerce renk alternatifini farklı zevk ve beğenilere göre sunan Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı madde ve kokuları yok eden yenilikçi iç cephe boyası ‘Kalia’ ile temiz, ferah ve sağlıklı mekanlar yaratıyor.

Kale Boya Kalia ile bahar havasını evinize getiriyor!

Kale Boya, duvar ve tavana sinen zararlı maddeleri yok eden iç cephe boyası ‘Kalia’ ile tertemiz, ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor.

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığını mekanlara taşıyor!

Kale Boya, Camsıva ile camın parlaklığı ve ışıltısını, dekoratif sıva ile buluşturuyor. Camsıva, içerdiği cam parçacıkları sayesinde, uygulandığı mekanlarda hareketli ve ışıltılı görüntüler yansıtıyor.

Kale Boya'dan Silikonatex ile dış cephelere güçlü çözümler sunuyor!

Kale Boya, yenilikçi cephe kaplaması ‘Silikonatex’ ile boyası eskimiş, yüzey bozukluklarına sahip dış cepheleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Van Başkale'de öğretmenler okulları onarıyor!

Van'ın Başkale ilçesindeki bir okulda görev yapan öğretmenler, velilerle el ele vererek okullarında tadilat ve boya çalışması yaptı.

Kale Boya Kalia serisi mekanlara dekoratif çözümler getiriyor!

ferah ve sağlıklı yaşam alanları yaratıyor. ‘İpek Mat’, ‘Mat’ ve ‘Tavan’ olmak üzere üç ayrı seçenekle sunulan ‘Kalia’ serisi, mekanlara dekoratif çözümler getiriyor

Artcrete mermer görünümüyle mekanlara farklılık getiriyor!

Kale Boya’nın hayata geçirdiği, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile mekanlarınızı farklılaştırmak elinizde…‘Artcrete’, farklı uygulama teknikleri ile bambaşka desenler yaratma imkanı sunuyor.

Kale Boya'dan her iklim koşuluna dayanıklı boya!

Kale Boya, doğadan esinlenerek hayata geçirdiği dış cephe boyaları her türlü iklim koşullarına karşı dayanıklı olup Performa+ ile binaları koruma altına alıyor. Performa+, 2.5 ve 15 litrelik ambalajlarda satışa sunuluyor.

Kale Boya'dan suya dayanıklı Artcrete!

Mineral esaslı mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi Artcrete, mekanlara yeni bir soluk getiriyor. Suya karşı dayanıklı olan Artcrete, banyo gibi ıslak hacimlerde dahi kullanılabiliyor.

Kale Boya'dan çevre dostu iç cephe boyaları!

Binlerce renk alternatifini günümüz trendlerine göre geliştirerek kullanıcıyla buluşturan Kale Boya, çevre dostu iç cephe boyaları ile mekanların havasını değiştiriyor.

Kale Boya İs7anbul Orion ile ışıltıyı mekanlara taşıyor!

Kale Boya, yıldızlardan ilham alan iç cephe boyası ‘İs7anbul Orion’un ışıltısı ve kumlu metalik dokusuyla mekanlara ve hayatınıza renk katıyor. İs7anbul Orion, ışıltılı ve grenli dokusu ile farklı desenler oluşturulmasına imkan sağlıyor.

Kale Boya Kalia ile tertemiz, sağlıklı ve estetik mekanlar!

Mükemmel silinebilme ve kolay temizlenebilme özelliğine sahip ‘Kalia’, kendi kendini temizlediği gibi küf ve mantara karşı dirençli yapısıyla, özellikle çocuklu aileler için vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Kalekim, Paint İstanbul'a katılıyor!

Kalekim ‘Paint İstanbul & Turkcoat 2016’da, Kale Boya ile iç ve dış cephe boyaları ile dekoratif sıvalarını, Kale Mantolama ile avantajlı ısı yalıtımı sistemlerini tüketici ve profesyonellerle buluşturuyor.

Kale Boya'ya RAF Yapı Malzemesi Ödülü!

Kale Boya, mermer görünümlü dekoratif kaplama malzemesi ‘Artcrete’ ile Arkitera Mimarlık Merkezi tarafından düzenlenen Arkitera Ödülleri’nde İnce Yapı Bileşenleri kategorisinde “RAF Yapı Malzemesi Ödülü” aldı.

Kale Boya Kalia Haberi

Kale Boya Kalia

Kale Boya, tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği ‘Kalia’ ile estetik bir görünüm kazandırdığı mekanların havasını değiştiriyor. ‘İpek Mat’, ‘Mat’ ve ‘Tavan’ olmak üzere üç ayrı seçenekle sunulan ‘Kalia’ serisi ile evinize bahar havası getirerek, kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.


Duvarlara sinen zararlı maddeleri yok ediyor

‘Kalia’, içerisindeki fotokatalizörler sayesinde ışıkla aktif olarak, hava ile duvar yüzeyine taşınan sigara dumanı, kalorifer isi gibi zararlı maddeleri parçalayarak yok ediyor. Böylelikle duvarların uzun süre temiz kalmasını sağlan ‘Kalia’, özellikle çocuklu aileler için sağlıklı seçenekler sunuyor.


İnsan ve çevre sağlığına zarar vermiyor

Küf ve mantar oluşumuna direnç gösterdiği için özellikle astım hastalığı olanlar için rahatlama sağlayan ‘Kalia’, içeride oluşan nemi dışarıya atma kabiliyetiyle de binaların nefes almasını sağlıyor. Ayrıca üstün örtme gücüne sahip ‘Kalia’, solvent içermediği...