19 / 04 / 2024

Kale Grubu ürünleri

Kale Grubu ürünleri

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldeni İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Otomotiv Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kale tarafından kuruldu.

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale Wood İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Temür tarafından kuruldu.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

Kale Grubu İtalya'dan çıkıyor!

Sektörünün ilk İtalya yatırımını yapan Kale Grubu için tüm bu stratejiler planların gerisinde kalmış ve Kale Grubu bu tesisleri kapatmayı gündemine almış.

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Kale Grubu Bandırma'da arazi satın aldı!

Kale Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika kurmak için arsa satın aldı. 

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Kale Grubu'ndan Balıkesir OSB'ye fabrika!

Osmangazi Köprüsü'nün tamamlanmasıyla Balıkesir'in yatırımda daha büyük ilgi görmeye başladığını dile getiren Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, Kale Grubu'nun yatırımlarını Balıkesir'e taşıma kararı aldığını söyledi.

Kale Grubu'nun acı günü: Cengiz Lostar vefat etti!

Kale Holding A.Ş. emeklilerinden Grup İştirakler, Ortaklar ve Menkul Kıymetler Koordinatörü Cengiz Lostar hayatını kaybetti. Kale Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Kale Grubu yatırım için Balıkesir'i seçti!

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, ''Bölgede alışık olmadığımız bir alanda yatırım planlaması içine girmeyi hedefliyoruz. Tarım ve hayvancılık sektöründe kendini ispatlamış olan Balıkesir'e bizim de bir açılım gerçekleştirebileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Kale Grubu neden gayrimenkul sektörüne girdi?

Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, gayrimenkul sektörüne girme sebeplerini açıkladı. Okyay, sektöre arazilerini değerlendirmek için girdiklerini söyledi.

Kale Grubu ürünleri Haberi

Kale Grubu ürünleri

Kale Grubu’nun 63 yıldır kesintisiz süren Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı törenleri, bu yıl salgının yol açtığı şartlar nedeniyle uzaktan erişim yoluyla yapıldı. Yerli üretimin, sanayiinin bayramı ve devlet-millet kaynaşmasının güzel bir örneği olarak gelenekselleşen 27 Temmuz kutlaması bu yıl, hem devlet adamları hem de STK temsilcilerinin mesajlı katılımlarıyla, aradaki mesafelere rağmen gönül birliği içerisinde kutlandı.

Yıl dönümü programı, 26 Temmuz’da bir Seramik Bayramı klasiği olan sünnet töreni ve Geleneksel Seramik Bayramı Mevlidi ile başladı. 314 minik sünnet edilip, bu zamana kadar Seramik Bayramları kapsamında sünnetleri düzenlenirken çocuk sayısı 16 bin 115’e ulaştı.

27 Temmuz Pazartesi günü grubun doğduğu topraklar olan Çan’da, “63. Yıl Seramik Bayramı Resmi Töreni” ile süren programda Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile Çan Kaymakamı...