26 / 04 / 2024

Kale Mantolama enerji kimlik belgesi

Kale Mantolama enerji kimlik belgesi

Kale Mantolama sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor. Akbaş, “Artık binasında ‘Kale Mantolama’ sistemi ile ısı yalıtımı yaptıranlar, aynı zamanda ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne sahip oluyor” dedi.

Kale Mantolama yaptırana Enerji Kimlik Belgesi Kalekim'den!

Kale Mantolama yaptırana ‘ 10 yıl ürün garantisi, 2 yıl uygulama sigortası ’ ve ‘ Enerji Kimlik Belgesi ’ Kalekim’den.

Bina mantolama zorunlu mu?

Mantolama Yasası ile inşaat alanı 1000 metrekareden fazla binalarda Enerji Kimlik Belgesi şartı aranıyor. Peki bina mantolama zorunlu mu? Binalarda mantolama yasası neyi ifade ediyor? İşte tüm merak edilenler...

Binalarda mantolamayla enerji tüketimi azalacak!

Binalarda mantolama çalışması enerji tüketimini yüzde 30 düşürüyor. Enerji Verimliliği Eylem Planı'na göre, Türkiye’nin yıllık doğalgaz faturası mantolamayla 13,7 milyar dolardan 10 milyar dolara inecek.

3S Kale Holding’e ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülü!

Gayrimenkul geliştirme, yapı ve enerji sektörlerinde yatırımlar yapan 3S Kale Holding Sign of the City Awards 2017’de  ‘En iyi Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma’ ödülüne layık görüldü.

Kösedere Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kösedere Enerji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Engin Kale tarafından 750 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

5 soruda mantolama zorunluluğu!

Farklı iki ortamda ısı transferini engellemek amaçlı yapılan işlem mantolama/yalıtım olarak tanımlanıyor. Peki mantolama zorunluluğu kalktı mı 2017? Mantolama ne kadar enerji tasarrufu sağlar? diyorsanız işte yanıtı....

Kale Mantolama Minart Silver ile estetik ve dayanıklı kaplama!

Kale Mantolama’nın mineral esaslı dekoratif cephe kaplaması Minart Silver, üstün performansı ile ağır iklim koşullarına karşı dirençli yapısıyla, binalara estetik ve dayanıklı çözümler getiriyor.

Kale Mantolama binaları koruma altına alıyor!

Kale Mantolama, 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alıyor. Tüketicileri yaz-kış konforlu bir yaşam standardına kavuşturuyor.

Mantolama zorunluluğu 2017!

2 Mayıs 2017 tarihi itibariyle enerji kimlik belgesi olmadan dairelerin satış işlemleri gerçekleşemeyecek. Peki, mantolama zorunluluğu var mı? Mantlama olmadan bu belge alınabilir mi?

Enerji kimlik belgeli binalar geliyor!

Mayıs ayında yürürlüğe girecek enerji kimlik belgesinin konutlara faydasını değerlendiren uzmanlar, “Eskiden insanlar daire bakarken mutfağı ve salonu nasıl diye incelerdi. Son zamanlarda mantolama var mı diye soruyorlar yani enerji kimlik belgesi” diyerek konunun önemine vurgu yapıyor.

Örtaş Turizm İnşaat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Örtaş Turizm İnşaat Enerji Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nalan Kale imzasıyla kuruldu.

Kale Mantolama'dan avantajlı ısı yalıtımı!

Kale Mantolama, kışın ısıtma, yazın da soğutma amacıyla yapılan harcamaları azaltarak yüzde 50’ye varan oranlarda tasarruf sağlıyor.

2017'ye kadar tüm binalar enerji kimlik belgesi alacak!

Apartmanların enerji kimlik belgesi alması için tanınan süre 2017'de doluyor. Bu belgeyi almak için binanın ısı kaybını önleyen mantolamanın yapılması şart. Bu ihtiyacı gören az sayıda banka 60-120 ay arasında vadelerle düşük faizli mantolama kredisi veriyor...

Kale Yapı ile binalarda yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayın!

Kale Yapı'nın binalarda ısıtma ve soğutma için harcanan enerjide yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayan tasarımı ‘Kale Mantolama’, aynı zamanda yangın ve ses yalıtımına da katkıda bulunarak sağlıklı yaşam alanları sunuyor.

Kale Mantolama enerji kimlik belgesi Haberi

Kale Mantolama enerji kimlik belgesi

Kalekim, 10 yıl garanti ile sunduğu ‘Kale Mantolama’ sisteminin uygulandığı binaları, ayrıca ‘Enerji Kimlik Belgesi-EKB’ sahibi yapıyor. Zorunlu hale getirilen ‘Enerji Kimlik Belgesi’nin alınmasını kolaylaştırmak için sektörde önemli bir adım attıklarını belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Artık binasında ‘Kale Mantolama’ sistemi ile ısı yalıtımı yaptıranlar, aynı zamanda ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne sahip oluyor” dedi. 


Kaliteli ürün ve uygulamalarıyla yalıtım sektöründe fark yaratan Kalekim, ‘Kale Mantolama’ sistemini uygulandığı binalar için ‘Enerji Kimlik Belgesi’ de veriyor. Yalıtım konusunda hayata geçirilen en önemli uygulamalardan birinin, 2017 yılına kadar tüm binalar için ‘Enerji Kimlik Belgesi’ alınması zorunluluğu olduğunu belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Garantili ısı yalıtım sistemimiz Kale Mantolama ile yapıları koruma altına alırken, binaları da ‘Enerji Kimlik Belgesi’ sahibi yapıyoruz” diye konuştu. 


EKB,...