25 / 04 / 2024

Kalekent fiyatlar

Kalekent fiyatlar

Teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlenen Beylikdüzü Kalekent fiyatları daire tiplerine göre değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje 2 etap halinde hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Kalekent iletişim!

Beylikdüzü Kalekent iletişim için 444 38 07 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. İlk etap teslimleri bu yıl eylül ayında yapılacak olan projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Kalekent Evleri Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü Projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. Konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilen projede güncel fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Kalekent Beykent güncel fiyat listesi!

Kalekent Beykent güncel fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. Projeden yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları!

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İlk etabında yaşamın başladığı Kalekent Beylikdüzü'nde 2. etap bu yıl sonu tamamlanacak...

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 2 etaptan oluşan Kalekent Evleri Beylikdüzü projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Kalekent 2. Etap satış fiyatları!

Toplam 1.420 adet daire ve 32 adet ticari birimden oluşan proje Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul İş Ortaklığıyla yükseliyor. Kalekent 2. Etap satış fiyatları 310 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Kalekent Evleri satış fiyatları!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kalekent Evleri satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor.

Kalekent ne zaman teslim edilecek?

İstanbul'un Beylikdüzü İlçe' sinde inşa edilen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Peki Kalekent ne zaman teslim edilecek?

Kalekent Evleri fiyatları!

Kalekent Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Kalekent Beylikdüzü satış fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü satış fiyatları konutların metrekarelerine göre değişiyor. Yüzde 10 + yüzde 12 indirim fırsatı sunan proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından hayata geçiriliyor.

KaleKent’te Babalar Günü'ne özel indirimler!

Beylikdüzü’nün fark yaratan projesi KaleKent’te Babalar Günü’ne özel peşin veya kredili satışlarda % 10+ %2 indirim kampanyası düzenleniyor. KaleKent’te metrekare fiyatları 3 bin 500 liradan başlıyor.

KaleKent'te metrekaresi 3 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 35 inşaat ortaklığında Beylikdüzü'nde inşa edilen KaleKent'te fiyatlar 3 bin 500 liradan başlıyor. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı proje, az katlı bin 471 daireden oluşuyor.

KaleKent'te metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Gül inşaat, Liv Yapı ve 35 inşaat ortaklığında Beylikdüzü'nde inşa edilen KaleKent'te fiyatlar 3 bin 500 liradan başlıyor.

Kalekent fiyatlar Haberi

Kalekent fiyatlar

Kalekent Beylikdüzü'nde yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. Projede yüzde 50 peşinatta ise kalan bedel için 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.


Beylikdüzü Kalekent fiyatları üzerinden tamamı peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzası taşıyan proje 100 bin metrekare arsa alanına sahip.


Kale Kent Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede 1. etap teslimlerinin 2015 yılı Aralık, 2. etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Liv Yapı Kalekent'te yüzde 1 peşinatta, konut bedelinin yüzde 24'ü 12 ay sonra ödeniyor, kalan tutar ise banka kredisi ile vadelendiriliyor. Proje 73 bin metrekare peyzaj alanından...