28 / 03 / 2024

Kaleseramik Turkeybuild İstanbul fuarı 2015

Kaleseramik Turkeybuild İstanbul fuarı 2015

Uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; 21-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ‘Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile yer alacak.

45. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun talep! 26 Nisan'da kapılarını açıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 26 Nisan tarihinde kapılarını açıyor. ICA Group Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

44. Yapı Fuarı başladı!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında bulunan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bugün başladı...

44. Yapı Fuarı yarın başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın başlıyor. 

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Etkinlikleriyle Sektöre Yön Verecek!

Bulunduğu bölgenin en büyük uluslararası buluşma noktası Yapı Fuarı –Turkeybuild İstanbul, 2022 yılında 44’üncü kez kapılarını açıyor. 

44. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul'da neler konuşulacak?

43 senedir Türk yapı sektörünün ve bölgesinin en büyük uluslararası buluşma alanı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 23-26 Mart 2022 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart'ta!

Türk yapı sektörünün ve bölgesinin lider yapı fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul’da yapı sektörü masaya yatırıldı!

Bu sene 43. kez gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtı. 

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul kapılarını yarın açıyor!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un yarın kapılarını 43. kez açıyor.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

Kaleseramik Turkeybuild İstanbul fuarı 2015 Haberi

Kaleseramik Turkeybuild İstanbul fuarı 2015

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale’nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla, uluslararası seramik pazarının en önemli oyuncularından biri haline gelen Kaleseramik; 21-25 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ‘Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da teknoloji ve tasarım odaklı ürünleri ile yer alacak. Seramikten vitrifiyeye, banyo dolaplarından armatür ve duş sistemlerine kadar çok geniş bir yelpazede üretim yapan Kaleseramik’in yeni serileri, alternatif kullanım alanlarından örneklerle birlikte sergilenerek, farklı ihtiyaçlara yönelik estetik çözümler...