19 / 04 / 2024

Kaliforniya\'da Grohe

Kaliforniya\'da Grohe

Los Angeles, Kaliforniya'da yenilenen bir malikane, şık Grohe bataryalarının da katkısıyla modern zarafetin nasıl yaratılabileceğini gösteriyor.

San Francisco'da evsizlik oranı gittikçe artıyor!

Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco’da evsizlik oranı gittikçe artıyor. Evsizler arasında uyuşturucu kullanımının ciddi boyutlara ulaşması da şehir sakinleri arasında tedirginliğe neden oluyor. 

1 trilyon dolarlık ABD’li çip devi Avrupa'da yatırıma hazırlanıyor!

Yapay zeka rallisiyle birlikte 1 trilyon dolarlık değere ulaşan şirketler kulübüne katılan Kaliforniya merkezli çip üreticisi Nvidia Avrupa'da yatırım planlıyor.

Nef Arsa Amerika'da 49 bin dolara arsa! Kaliforniya'da dövizle kira geliri fırsatı!

Türkiye’nin en çok değerlenen noktalarında imarlı, sosyal ve ticari alanlar ile projelendirilen ve alt yapısı Nef tarafından hazırlanan Nef Arsa şimdi de Amerika'da... Nef Arsa Amerika projesiyle dövizle kira geliri fırsatı sunuluyor...

San Francisco'da koronavirüsle zirve yapan evsizlik krizi çözülemiyor!

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da senelerdir çözülemeyen evsizlik probleminin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber zirve yaptığı, diğer bir taraftan COVID-19 salgını sebebiyle kentte konut inşasının yavaşladığı belirtildi.

San Francisco'da evsizler için sunulan konut projesi reddedildi!

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da evsizler için sunulan konut projesini şehir denetim kurulu 8'e 3 oyla reddetti.

Tim Cook, La Quinta’dan ev aldı!

Apple CEO'su Tim Cook, Güney Kaliforniya'da 10 milyon dolar bedelle bir konut satın aldı. Cook'un komşuları arasında Kourtney Kardashian ve Phil Knight yer alıyor.

Matthew Perry Kaliforniya'daki evini 21.6 milyon dolara sattı!

Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry Kaliforniya'da bulunan dairesini 21.6 milyon dolara sattı.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Kaliforniya'ya 300 milyon dolarlık yeni konut projesi!

ABD'DE Türk Trump adıyla tanınan Mükemmel Sarımsakçı Kaliforniya'da 300 milyon dolarlık konut projesi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Frank Sinatra'nın Kaliforniya’daki villası satılıyor!

ABD’li efsane şarkıcı Frank Sinatra Kaliforniya'da bulunan lüks villası 4,25 milyon dolara (29 milyon lira) satılığa çıkarıldı. 

Jeff Bezos, Kaliforniya'da 165 milyon dolara konak satın aldı!

Dünyanın en büyük alışveriş sitesinden olan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, Kaliforniya Beverly Hills'te 165 milyon dolara yeni bir konak satın aldı. Bezos, tüm zamanların en pahalı ev satış rekorunu kırdı.

Kaliforniya'daki emlak krizine karşı Apple'den 2,5 milyar dolarlık destek!

Apple, Kaliforniya'da yaşanan emlak krizinin aşılabilmesi için 2,5 milyar dolarlık destek taahhüdünde bulundu. 2,5 milyar dolarlık destek, konut projelerini hareketlendirmek için devletin fonuna aktarılacak...

Rihanna 200 bin TL kira ödüyor!

Rihanna, Kaliforniya'da yaşadığı lüks evi için 28 bin sterlin yani yaklaşık 200 bin TL kira ödüyor. 

Lady Gaga’nın 12 milyon dolarlık evi hayran bıraktı!

Her yıl Indio Kaliforniya'da gerçekleştirilen Coachella festivaline katılan ünlülerin evleri de merak ediliyor. Bu ünlüler arasında yer alan Lady Gaga’nın 12 milyon dolarlık evi hayran bıraktı...

Kaliforniya\'da Grohe Haberi

Kaliforniya\'da Grohe

Sabah evden çıkarken, kıyı boyunca Malibu'dan Long Beach'e ve denizin ötesindeki Catalina Adası'na kadar uzanan bir manzarayı seyretmek, Pasifik Okyanusu'ndan esen hafif meltemin keyfine varmak ve Steven Spielberg, Tom Hanks ve Goldie Hawn gibi ünlülere komşu olmak; çoğumuzun yalnızca hayal edebileceği bir yaşam tarzı. Batı Los Angeles'taki Pacific Palisades tepelerinde konumlanmış ve 2008 yılında baştan aşağı yenilenmiş olan bir malikanenin sahipleri, bu rüyayı her gün yaşıyorlar. Bir kaç yıl önce uygun bir gayrimenkul ararken muhteşem konumdaki bu malikaneye rastlamışlar, binaya hakim olan geleneksel İspanyol mimari tarzının yenilenmeye ihtiyacı olduğunu düşünmüşler. Mimarlarına 2.300 m2 alana inşa edilmiş bu malikaneyi fonksiyonellik ve estetiğin harmanlandığı bir rezidansa dönüştürmeleri talimatını vermişler. Sıra banyo ve mutfak bataryalarını seçmeye geldiğinde ise, malikanenin sahipleri doğal olarak...