19 / 04 / 2024

Kalker Ocağı Kırma

Kalker Ocağı Kırma

Bursa Nilüfer'de yapılması planlanan Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi için ÇED toplantısı 23 Şubat'ta gerçekleşecektir.

Bosch Blender VitaPower Serie en ucuza nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 5 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch Blender VitaPower Serie, 450 wattlık güçlü motoru, paslanmaz çelik bıçakları ile 30 saniyede buz kırma, doğrama ve smoothie yapma özellikleri ile dikkat çeker.

Hanımlar dikkat! Fakir Blender Mikser Robot Seti indirimde! Sakın kaçırmayın! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti, 2 kademeli hız ayarı sayesinde buz kırma, çırpma, dilimleme, doğrama ve rendeleme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştiriyor.

Philips HR2291/41 Cam Sürahi Blender en uygun fiyata nereden alınır,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

Philips HR2291/41 Cam Sürahi Blender,gelişmiş teknolojisiyle mutfaklarda karıştırma,doğrama,çırpma ve buz kırma işlemini gerçekleştiriyor.

Siemens Mikser ve Blender Seti en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 21 Şubat 2023 fiyat listesi 

Kullanıcılarına 12 farklı hız seçeneği sunan Siemens Mikser ve Blender Seti;püre, hamur yoğurma, buz kırma, doğrama ve parçalama özellikleriyle dikkat çekiyor.Siemens MQ67170 750 W Mikser & Blender Seti ne kadar,özellikleri neler?

Bosch Blender VitaPower Serie kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Kullanıcıları için 450 wattlık güçlü motoru ile çalışan Blender VitaPower Serie,paslanmaz bıçakları istenilen sonuca 30 saniye içinde ulaşılmasını sağlar.Blender buz kırma, doğrama ve smoothie yapma özellikleri ile dikkat çeker.

Braun Blender Seti fiyatları ne kadar, en ucuza nereden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi...

Kullanıcılarına 5 fonksiyonu bir arada sunan Braun MQ 7045X Quick Blender Seti, püre, hamur yoğurma, buz kırma, doğrama ve smoothie yapma özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, MQ 7045X Multi Quick Blender, kaç lira, özellikleri ne? İşte detaylar... 

Sinbo El Blender Seti için bütçenize en uygun fiyatlar nerede? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfakta bana bir yardımcı lazım diyen ev hanımları için Sinbo, çok fonksiyonlu doğrama, çırpma ve buz kırma işlemini keskin bıçakları ile gerçekleştiriyor. Zamandan tasarruf ettiren küçük ev aleti ev hanımlarının yeni gözdesi haline geldi.

Doların 30 gün sonra geleceği rakam! 15 değil 20 hiç değil! Analistler teker teker uyardı! Acilen bakıp, gardınızı alın!

Doların yeniden rekor kırma çabları üzerine vatandaşlar doların düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Dalgalı seyir nedeni ile yatırım yapmaktan endişe duyanlara analistlerden son dakika açıklaması geldi! Dolar 30 gün sonra o rakamı görecek!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

Efsane analist Bitcoin yatırımcılarını uyardı! Bitcoin’in bu seviyelere düşmesi kaçınılmaz...

2018'deki ayı piyasasının dibini doğru tahmin eden efsane kripto para analisti, Bitcoin yatırımcılarına yeni bir uyarıda bulundu. Efsane analist, BTC’nin 30.000 dolarlık desteği kırma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi...

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ergin Kırmaç İnşaat Taahhüt Mimarlık Kuyumculuk Tekstil Ve Ayakkabı İmalatı San.Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Kırmaç ve Yasin Kırmaç ortaklığında kuruldu.

Tokat'ta yapılaması planlanan tesis için ÇED raporu TBMM'de!

Tokat ilinde yapılması planlanan bir kalker ocağı ve kırma eleme tesisi için ÇED gerekli değildir kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Durmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Koronavirüs Gazze'de inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Gazze Ablukasını Kırma Halk Komitesi Başkanı Cemal el-Hudari, koronavirüs sebebiyle oluşan krize ilişkin, "Kriz büyük ve işçiler, fabrikalar ile turizm ve inşaat sektörleri üzerindeki etkileri gerçekten çok tehlikeli" dedi...

Kalker Ocağı Kırma Haberi

Kalker Ocağı Kırma

Danış Yapı mad. San. ve Tic. A.Ş. tarafından, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Kayapa mahallesi Mevkiinde Kalker Ocağı Kırma, Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanmaktadır.  Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı” yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.



Toplantı Yeri : Kuruçeşme Köyü, Köy Kahvesi


Toplantı Yerinin Adresi : Kuruçeşme Köyü/Bursa


Toplantı Tarihi : 23.02.2017


Toplantı Saati :...