20 / 05 / 2024

Bosch Blender VitaPower Serie kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Blender VitaPower Serie kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Kullanıcıları için 450 wattlık güçlü motoru ile çalışan Blender VitaPower Serie,paslanmaz bıçakları istenilen sonuca 30 saniye içinde ulaşılmasını sağlar.Blender buz kırma, doğrama ve smoothie yapma özellikleri ile dikkat çeker.



 Bosch Blender VitaPower Serie kaç TL? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfakta uğraşırken yardımına sıkça ihtiyaç duyduğumuz blender seti, çırpma ve doğrama işlemlerini gerçekleştiriyor. Blender VitaPower Serie seti smoothie ler hazırlamsının yanında güçlü motoru ve paslanmaz çelik bıçakları sayesinde buz ve ya donmuş meyve gibi sert malzemelerinde kırılmasında pürüzsüz hale gelmesinde üstün performans sergiler.

Pürüzsüz kıvama sahip, mükemmel smoothie'ler hazırlayın

Güçlü motor, bıçaklar ve akış güçlendiricilerin optimize edilmiş etkileşimi sayesinde Pürüzsüz kıvama sahip mükemmel smoothie'ler hazırlamak çok pratiktir.Buz veya donmuş meyve gibi sert malzemelerde dahi etkili ProPerformance sistemi ile hızlı, kolay ve zahmetsiz bir hazırlık ortaya koyar.

Güçlü motoru sayesinde saniyeler içerisinde smoothie'ler  

Mini blender ile lezzetli bir içecek ya da smoothie hazırlayıp, mükemmel sonuçlara 30 saniyede ulaşırsınız. 450W'lık güçlü motoru ile dakikada 40.000 dönüş hızına ulaşan Vita Power mini blender, etkili sonuç sunar.

Uzun ömürlü bıçaklar ile etkili sonuçlar

ProEdge bıçakların etkili performansı ile pürüzsüz, parçacıksız sonuçlar ortaya koyar. Paslanmaz çelik ProEdge bıçaklar, dünyaca ünlü Alman bıçak şehri Solingen'de üretilerek güçlendirilmiştir. Bıçakların kenarları uzun süreli dayanıklılık için tasarlanmıştır.

Hareket halindeyken smoothie'nizi zahmetsizce yanınızda taşıyın.

Smoothie'lerinizi farklı bir karışım haznesine doldurmadan ve adaptöre ihtiyaç duymadan doğrudan ToGo şisesinde karıştırabilirsiniz. SafeLock sızıntı koruması ile güvenlik garanti edilir –çıkış ünitesinin kazara açılmasını ya da malzemelerin taşmasını önleyen benzersiz bir güvenlik mekanizması mevcuttur.

Peki Blender setine ait ToGo şişesi ne işe yarıyor? 


Geri Dön