16 / 04 / 2024

kamu binasının tahsisi

kamu binasının tahsisi

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMMOB açıkladı! 530 bin kamu binasının envanteri maalesef yok!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 6 Şubat depremlerinin üzerinden bir sene geçerken TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası'nın hazırladığı rapora göre, Türkiye'deki 530 bin kamu binasının envanterinin olmadığı belirtildi. 

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Bir partinin başkanlık seçimleri için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kamu binalarının risk durumu ölçülüyor!

Ülke genelinde 480 bin kamu binasının envanteri hazırlanıyor. Üniversitelerin desteğiyle üretilen modelde bir tabletle binalarda tahribata gerek kalmadan risk durumu tespit ediliyor.

Kadın kolları başkanlık seçimi için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mevlüt Kurt'tan kamu binalarının kiralarına ilişkin açıklama!

Mersin'de kent merkezinde atıl durumda bulunan çok sayıda kamu binası olmasına rağmen İŞKUR İl Müdürlüğü’nün yüksek bedelle 5 katlı yeni bir binayı kiralanmasına ilişkin Mevlüt Kurt açıklama yaptı...

Ordu’daki şiddetli fırtınada 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binası hasar gördü!

Ordu Valiliği yaptığı açıklamada şiddetli fırtına nedeniyle 175 konut, 32 okul ve 13 kamu binasının çatısı ve cephe mantolamalarının hasar gördüğünü belirtti.

1.278 kamu binası güçlendirildi!

99 Marmara Depremi Anma Etkinlikleri'nde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin 1.278 kamu binasının güçlendirildiğini açıkladı.

TOKİ Ankara kamu binası inşaatı ihalesi bugün!

Kamu İhale Kurumu Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi, TOKİ tarafından bugün gerçekleştiriliyor..

Beyoğlu Belediyesi ek hizmet binasının yüksekliği artırıldı!

İBB, İstiklal Caddesi üzerindeki Beyoğlu Belediyesi ek hizmet binasının yüksekliğini 24.50 metreden 28.50 metreye çıkardı. Komşularının yanında dikkat çekici şekilde yüksek olan kamu binasına verilen ek yükseklik ile yapı yoğunluğu daha da arttırıldı.

Kamu kurumlarının kira maliyeti yüzde 72 arttı!

Maliye Bakanlığı’nın verileri kamu kurumlarının hizmet binaları ve taşıtlarına ödedikleri kira bedellerindeki yükselişi ortaya koydu. Hizmet binası kiraları yüzde 72, taşıt kiraları yüzde 30 arttı.

İstanbul'da 4 kamu binasının onarımı ihaleye çıkıyor!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB), İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında 4 adet kamu binasının onarım inşaatını ihale edecek.

İBB raylı sistemler ekibi Küçükçekmece Belediye binasını inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Avrupa Bölge Müdürlüğü ekipleri, Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binasına sahip olma özelliği taşıyan Küçükçekmece Belediye binasını gezerek, incelemelerde bulundu.

kamu binasının tahsisi Haberi

kamu binasının tahsisi

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bakan, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Bakan, ''Seferihisar İlçe Kadın Kolları başkanlık seçimi için Seferihisar İlçe Tarım Müdürlüğü binasının toplantı salonlarının tahsis edilmiş ve bu resmi kurumun giriş tabelasının üzerine parti pankartı asılmıştır'' diye konuştu. 

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın soruları:
1- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun “Tarafsızlık ve Devlete Bağlılık” başlıklı 7. Maddesi: “Devlet memurları siyasi partiye üye olamazlar, herhangi bir siyasi parti, kişi veya zümrenin yararını veya zararını hedef tutan bir davranışta bulunamazlar; görevlerini yerine getirirlerken dil, ırk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din ve mezhep gibi ayırım yapamazlar; hiçbir şekilde...