04 / 05 / 2024

kanal İnegöl

kanal İnegöl

Bursa İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ilçeye 5 yeni proje geldiğini söyleyerek bu projelerden birinin millet bahçesi projesi olduğunu dile getirdi. 

Bursa Kanal İnegöl'de istinat duvarı çalışmaları tamamlandı!

İnegöl Belediyesi tarafından yapılan Kanal İnegöl projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde istinat duvarının inşaatı tamamlandı. 

Kanal İnegöl projesi için düğmeye basıldı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kanal İnegöl’de çalışmalar başladı. Projenin 2021 yılı sonunda tamamlanması bekleniyor.

Kırcalı yatırımı İnegöl Mobilya Center açıldı!

Mobilya Center, mobilya uzmanlığı ile Türkiye'ye örnek olan İnegöl'ün pazarlama ve satış kanalındaki başarının sembolü olacak.

İnegöl'ün yeşil alanları Büyükşehir'e devredildi!

İnegöl Belediye Meclisi, ilçede bulunan 5 yeşil alanın Büyükşehir Belediyesi'ne 10 yıllığına tahsis edilmesini kararlaştırdı. Başkan Alinur Aktaş, BURFAŞ'ın Alanyurt Kent Parkı'nı tesise çevirerek, Helitaksi'yi bu bölgeye indirmek istediğini bildirdi.

1977 yılında Haliç'te kanal açılıyormuş!

1977 yılında Haliç'te kanal açılıyormuş. Santralin deniz olan bağını yeniden kurmak ve Silahtarağa Elektrik Santrali'ne kömür taşıyabilmesi için Haliç'e 700 metrelik bir su kanalının açılmasına başlanmış.

İnegöl Mobilya AVM dünyaya açılıyor!

Mobilya dünyasına yepyeni bir anlayış, boyut ve pazarlama stratejisi getirecek İnegöl Mobilya AVM, üretimden gelen güçlerini pazarlama kolaylığına dönüştürmek isteyen İnegöllü mobilyacıların elini güçlendirecek en önemli mekan olacak.

Bursa İnegöl kapalı pazar yerinde güçlendirme çalışmaları başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni yılın ilk gününde İnegöl ilçesinde çatısı çöken pazaryerinde incelemelerde bulundu ve çatının güçlendirilmesi için gerekli çalışmaları hemen başlatacaklarını söyledi.

Mehmet İnegöl kimdir?

Bolu Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl kimdir? Mehmet İnegöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet İnegöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet İnegöl'ün biyografisi...

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Satışların kurasız ve başvuru önceliğine göre yapılacağı projede fiyatlar 99 bin 469 TL'den başlıyor.

kanal İnegöl Haberi

kanal İnegöl

Bursa'nın İnegöl ilçesini modern bir görünüme kavuşturmak için sıkı bir şekilde çalıştığını dile getiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 5 dev projeyle Modern Kent İnegöl’ü oluşturmak için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Hürriyet'ten Serhat Tezcan'ın haberine göre; özellikle turizm değerini arttıracak projeler hayata geçireceklerini dile getiren Taban, kent estetiğine de ayrıca önem verdiklerini kaydetti.

İnegöl’de yeni dönemde hayata geçirmeyi hedefledikleri projeler için çalışmalara başladıklarını söyleyen Taban, “İlk sırada yeni Belediye Hizmet Binası ile Kent Meydanı yer alıyor. İnegöl belediye tarihinin en büyük yatırımı olan bu projeyle şehre yakışacak bir hizmet binası ortaya çıkacak. Ayrıca her yaştan vatandaşın keyifli zaman geçirebileceği bir kent meydanı bu projeye dahil olarak hayat bulacak” şeklinde konuştu.

BÖLGENİN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇELERİNDEN BİRİ OLACAK 

Millet bahçesi projesi için düğmeye...