18 / 04 / 2024

kanal istanbul eleştiriler

kanal istanbul eleştiriler

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugünkü köşe yazısında muhalefetin Kanal İstanbul Projesi'ne neden karşı olduğu sorusunun yanıtını kaleme aldı. 

Muhalefet Kanal İstanbul'a neden karşı?

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Ekrem Kızıltaş bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesine karşı olan muhalefetleri kaleme aldı.

Genco Erkal'dan Kanal İstanbul tepkisi!

Sanatçı Genco Erkal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mithat Cemal şiiri üzerinden 23 Nisan'da yaptığı açıklamaya tepki göstererek Kanal İstanbul hakkında eleştiride bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul'un önünü kesemeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ alanında düzenlenen anahtar teslim töreninde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Şimdi Kanal İstanbul'un önünü kesmeye çalışıyorlar, 'bay bay Kemal' kesemeyeceksin." dedi.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kanal İstanbul boğazın trafik yükünü azaltacak!

2022 bütçesiyle ilgili eleştirilere yanıt veren, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay  Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik de değerlendirmelerde bulundu. 

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Kanal İstanbul asrın projesi olacak!

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilere yanıt verdi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

İstanbul İklim Vizyonu etkinliğine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Mahir Ünal'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kahramanmaraş'ta düzenlenen bayramlaşma etkinliğine katılan Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkan muhalefet hakkında eleştiride bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın – Kurucaşile Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkanları eleştirdi

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Kanal İstanbul, İstanbul kıyılarını risklerden kurtaracak!

İstanbul Boğazı'na alternatif olması için hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul projesi muhalefet tarafından sürekli eleştiriliyor. Peki Kanal İstanbul bir CHP projesi olsaydı ve Ak Parti de buna sahip çıksaydı neler olurdu?

Temel Karamollaoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi!

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Faik Öztrak'tan Kanal İstanbul eleştirisi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Kanal İstanbul Projesi ile ilgili bazı eleştiriler yaptı. İşte Öztrak'ın o açıklamaları...

Genco Erkal'dan Kanal İstanbul tepkisi!

Sanatçı Genco Erkal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mithat Cemal şiiri üzerinden 23 Nisan'da yaptığı açıklamaya tepki göstererek Kanal İstanbul hakkında eleştiride bulundu. 

kanal istanbul eleştiriler Haberi

kanal istanbul eleştiriler

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Yalçın Bayer bugün kaleme aldığı "‘Kanal İstanbul’da tarafları test etmek" köşe yazısında muhalefetin Kanal İstanbul Projesi'ne neden karşı olduğu sorusunun yanıtını ele aldı.  "Siyasetçiler söyledikleri ile kendilerini bağlarlar. Ekrem İmamoğlu, her açıklamasında Kanal İstanbul için beton kanal ve rant projesi diyerek yaptırmayacağı iddiasında bulunuyor." diyerek yazısına başlayan Bayer devamında şunları yazdı...

Keza Kemal Kılıçdaroğlu da büyükelçilere yazı yazarak “Kanal İstanbul’a yatırım yapan olursa bedelini öder” diyor. İttifak ortağı Meral Akşener’in “Bu tiksindirici borcu bizden alamazsınız” demesi de dikkat çekmişti... Dolayısı ile CHP, parti olarak Kanal İstanbul’a karşı.

Gelelim esas konuya... Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kanal İstanbul projesi içinde yapılacak yeni şehir için hazırlanan imar planları içinde İBB’ye bağlı İSKİ’nin 3.6 milyon metrekare arazisi ve bazı...