18 / 04 / 2024

Kanal İstanbul toplantısı

Kanal İstanbul toplantısı

Çılgın proje Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna son haline vermek için 28 Kasım tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısı gerçekleştirilecek. Yapılacak toplantıya İBB de davet edildi.

Kanal İstanbul halka anlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yetkilileri, halka Kanal İstanbul projesini anlattı.

Kanal İstanbul'da ilk adım atılıyor!

ÇED süreci 26 Şubat 2018 tarihinde başlayan Kanal İstanbul'da ilk adım atılıyor. Çılgın proje için "Halkın Katılım Toplantısı" düzenlenecek..

Kanal İstanbul'da kritik karar yarın açıklanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin detayları anlatmak üzere bir basın toplantısı düzenleyecek.

Kanal İstanbul toplantısına İBB de davet edildi!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna son haline vermek için 28 Kasım tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısı gerçekleştirilecek. Yapılacak toplantıya İBB de davet edildi.

Kanal İstanbul İnceleme Toplantısı 28 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kanal İstanbul için İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı 28 Kasım'da gerçekleşecek.

Kanal İstanbul toplantısı bugün!

Kanal İstanbul'un Halkın Katılım Toplantısı bugün yapılıyor. Toplantıda, projeye ilişkin olarak halkın görüş ve önerileri alınacak..

Kanal İstanbul toplantısının yeri ve saati belli oldu!

ÇED süreci geçtiğimiz haftalarda başlayan Kanal İstanbul projesi için 27 Mart'ta yapılacak Halkın Katılım Toplantısı ile ilgili son detaylar belli oldu..

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart'ta!

Martı GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat Mercure İstanbul Taksim Hotel'de yapılacak. 

Yeşil GYO 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Yeşil GYO'nun 2016 faaliyet yılı olağan genel kurul Toplantısı sonuçları, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 7 Kasım 2017 tarihinde tescil edildi.

Tek-Art İnşaat'ın olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Tek-Art İnşaat'ın 3 Kasım 2017 tarihinde yapılan olağanüstü genel kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından tescillendi.

Sinpaş GYO'nun olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Sinpaş GYO'nun 13 Kasım'da gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurul toplantısı, İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından tescillendi.

Tek-Art İnşaat olağanüstü genel kurul toplantısı tescillendi!

Tek-Art İnşaat'ın 3 Kasım'da yaptığı olağanüstü genel kurul toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından tescil edildi.

Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da!

Singapur merkezli The Ascott Limited, Türkiye’deki ilk gayrimenkul yatırımıyla dünyaca ünlü misafirperverliğine güç katıyor. Somerset Maslak İstanbul Otel basın toplantısı 15 Kasım'da yapılacak. 

Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da!

İstanbul, dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey orman projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da gerçekleşecek.

İhlas Holding'in 2016 genel kurul toplantısı tescillendi!

İhlas Holding'in 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 4 Temmuz 2017 tarihinde tescil edildi.

Kiler GYO'nun 2016 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu tarafından tescil edildi.

Kanal İstanbul toplantısı Haberi

Kanal İstanbul toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuoyuna çılgın proje olarak müjdelediği  ve çalışmalarına 2011'de başlanan Kanal İstanbul projesinin çevreye etkilerine ilişkin İnceleme Değerlendirme Komisyonu toplantısı (İDK) Ankara'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda 28 Kasım tarihinde yapılacak. Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna son haline vermek için yapılacak İDK toplantısına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve ilgili kurumların yetkilileri ile beraber İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de davet edildi. Kurum temsilcilerinin görüş ve önerilerini sunacağı İnceleme Değerlendirme Komisyonu toplantısına İBB adına İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün katılacak.

PROJE BAKANLIK TARAFINDAN YÜRÜTÜLÜYOR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından projelendirilen çılgın proje Kanal İstanbul'un ÇED süreci Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülüyor. Kanal İstanbul'un etrafında kurulacak yeni şehri...