26 / 04 / 2024

kanal istanbul video

kanal istanbul video

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından Kanal İstanbul’un yapılmasının sonra kentte yaşanacak olumsuzlukları anlatan animasyon film yayınladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul ısrarına CHP'den videolu yanıt!

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 15 maddede İstanbul için sakıncalarını açıkladığı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın ısrarla 'yapacağız' dediği Kanal İstanbul projesiyle ilgili bir video hazırladı.

Kanal İstanbul'un çevresinde yüksek binalar olmayacak!

Kanal İstanbul çevresinde ki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak.

Kanal İstanbul'la hangi bölgelerde konut yoğunluğu sağlanacak?

Kanal İstanbul'la hangi bölgelerde konut yoğunluğu sağlanacak sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kanal İstanbul projesinde 5'i karayollarını, 5'i ise doğu ve batı yakasını birbirine bağlayacak 10 köprü inşa edilecek

Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak?

Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kanal İstanbul projesi Küçükçekmece – Başakşehir (Altıntepe, Güvercintepe ve Şahintepe Mahalleleri) – Arnavutköy Karaburun Köyü bölgesinde yaşama geçirilecek.

Kanal İstanbul'la taşınacak ilçeler arasında nereler yer alıyor?

Kanal İstanbul'la taşınacak ilçeler arasında nereler yer alıyor sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Kanal İstanbul projesi 400 metre genişliğe ve 25 metre derinliğe sahip olacak

Kanal İstanbul'la deprem riskli ilçeler ne olacak?

Kanal İstanbul'la deprem riskli ilçeler ne olacak sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde bulunuyor. Kanal İstanbul projesi Küçükçekmece Gölü ve Sazlıdere Barajı'nda geçerek Terkos Gölünün doğusundan Karadeniz'e ulaşacak

Kanal İstanbul ne zaman lanse edilmişti?

Kanal İstanbul ne zaman lanse edilmişti sorusuna 27 Nisan 2011 Çarşamba günü İstanbul Avrupa yakasında Sütlüce' de yer alan Kongre Merkezi'nde lanse edilmişti yanıtı veriliyor

Kanal İstanbul ile hangi bölgeler canlanacak?

Kanal İstanbul ile hangi bölgeler canlanacak sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kanal İstanbul projesinde kanal boyunca her iki yakaya 100 metre genişliğe sahip park ve rekreasyon alanları yapılacak

Kanal İstanbul'un uzunluğu ne olacak?

453 milyon metrekare alanda kurulacak olan Yeni Şehir projesi içindeki Kanal İstanbul'un uzunluğu 40-45 kilometre, genişliği ise 400 metre olarak belirlendi. Kanalın genişliği Küçükçekmece Göl geçişinde 2.200 metreye kadar çıkacak...

İşte sır gibi saklanan Kanal İstanbul'un son videosu!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com Kanal İstanbul'un son videosunu ele geçirdi. Kanal İstanbul projesinin tüm detayları bu tanıtım filminde açıklandı

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Murat Ongun'dan videolu Kanal İstanbul paylaşımı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun önceki gün sosyal medya üzerinden Kanal İstanbul projesi ile ilgili animasyon video paylaştı. Ongun paylaşımında "Sadece oyunlarda hataların geri dönüşü olur. #YaKanalYaİstanbul" ifadelerine yer verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul videosu! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden Kanal İstanbul Projesi ile ilgili video paylaştı. İmamoğlu paylaşımda "Projeyle, bu doğal yaşam alanları yok oluyor ve 1 milyondan fazla yeni nüfus geliyor" yorumunu yaptı. 

Tuhaf bir Kanal İstanbul öyküsü!

Sosyal medyada hızla yayılan “Kanal İstanbul Project”  isimli Arapça bir video var. Videoda Kanal İstanbul görüntüleri eşliğinde emlak pazarlaması yapılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kanal İstanbul ısrarına CHP'den videolu yanıt!

CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye  Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 15 maddede İstanbul için sakıncalarını açıkladığı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın ısrarla 'yapacağız' dediği Kanal İstanbul projesiyle ilgili bir video hazırladı.

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kanal İstanbul İnşaat Emlak Gayrimenkul Limited Şirketi, Yakup Özçelik, Hussam Adnan Al-Rıfaı, Nora Awada, Hussein Abdulkader, Mohammad E H Nasrallah tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mehmet Şimşek: Kanal İstanbul açıklamalarım istismar ediliyor!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: " Kanal İstanbul projesinin bütçe kaynakları yerine kamu-özel işbirliği ile yapılabileceğine ilişkin açıklamam istismar ediliyor. " şeklinde açıklama yaptı.

Kanal İstanbul süreci bir kaç ay içerisinde başlar!

Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, ‘Çılgın Proje’ Kanal İstanbul’la ilgili “Birkaç ay içinde süreç başlayacak, projenin omurgası belirleniyor” dedi. Kanalın muhtemel güzergâhı ise Sazlıdere Barajı’nın çevresi...

Kanal İstanbul adım adım geliyor!

Kanal İstanbul çevresindeki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak. Her iki yakada 250'şer bin nüfusun yer alması kararlaştırıldı.

1991 yılında alternatif Boğaz: Kanal İstanbul!

1991 yılında Boğaz'a alternatif olarak, Karadeniz'i Marmara'ya bağlayacak, Silivri'den başlayıp Karacaköy'den Karadeniz'e ulaşacak 23 kilometre uzunluğunda yeni bir Karadeniz kanalı önerilmiş. Kanal projesi, yap-işlet-devret yöntemiyle yapılacakmış.

Yabancı yatırımcılar Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radara aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Çılgın proje Kanal İstanbul'un güzergâhı ile inşaatına başlanılan 3. Havalimanı'nın bulunduğu bölgeye yabancı akını var.

Kanal İstanbul güzergahından yabancılar toplam 2 bin dönüm arazi aldı!

Uzakdoğu'dan Avrupa'ya, 20 ülkeden yabancı yatırımcı Kanal İstanbul ve 3'üncü Havalimanı'nı radarına aldı. Yabancılar 2 bin dönümlük arazi satın aldı..

Kanal İstanbul'un çevresinde yüksek binalar olmayacak!

Kanal İstanbul çevresinde ki şehrin nüfusu Erdoğan'ın talimatıyla 500 bine çekildi. Karadeniz ve Marmara'yı bağlayacak projede, yüksek binalar yer almayacak.

kanal istanbul video Haberi

kanal istanbul video

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul projesine karşı çıktığı için soruşturma açıldığını öğrendiğini açıklamıştı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; İçişleri Bakanlığı soruşturmayı doğrulamış, soruşturma gerekçesi olarak ise "Kanal İstanbul'un bir 'devlet projesi' olması" gösterilmişti.

İmamoğlu, konuyla ilgili yaptığı ilk açıklamada, "Kanal İstanbul benim için bir devlet projesi değil" demişti. 

'EYLÜL UYUSUN, SİZ UYANIN'

İBB Başkanı İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından, Kanal İstanbul’a dair eleştirileri sebebiyle "devlet projesine karşı çıktığı" gerekçesiyle hakkında inceleme başlatmasından sonra Twitter hesabından bir animasyon film paylaştı.

İmamoğlu, Kanal İstanbul’un yapıldıktan sonra kentte yaşanacak olumsuzluklara yer veren animasyon paylaşımında şunları söyledi:

"En güzel 'Devlet Projesi' yarınlara doğayla dost, aydınlık şehirler bırakmaktır. Eylül uyusun, siz uyanın #YaKanalYaİstanbul"

'İST'OPYA'

"İst'opya" isimli animasyon filmde Eylül isimli bir kız...