19 / 04 / 2024

Kandıra kentsel dönüşüm

Kandıra kentsel dönüşüm

Kandıra'nın tanınmış işadamlarından Volkan Cansever, inşaat sektörüne girdi. Cansever İnşaat markasıyla sektöre yeni bir soluk getireceklerini söyledi.

Kandıra sahilleri üç kat değerlenecek!

Kandıra sahilleri üç kat değerlenecek. Kocaeli Kandıra'nın sahil bölgeleri Kefken, Kerpe, Cebeci ve Bağtrganlı'nın 1/5000'lik imar planları onaylandıktan sonra bölgede arsalar 3 katı değer kazanacak.

Belediyeler kentsel dönüşüm projeleri için yönetmelik bekliyor

Kentsel dönüşüm projeleri yönetmeliğe takıldı. Kentsel dönüşüm için yasanın 9 Kasım’da çıkmasına rağmen yönetmeliğin henüz açıklanmadığını kaydeden sektör temsilcileri, “Belediyeler, yönetmelik olmadan kanunu yorumlayamıyor. Sadece Kadıköy’de yaklaşık 400 proje var” denildi.

Kalifiye inşaat elemanı eksikliği kentsel dönüşümün hızını kesiyor!

Depremlerin etkisiyle İstanbul gibi büyükşehirlerde hızlanan kentsel dönüşüm projelerinde, yüksek maaşlara rağmen kalifiye inşaat işçisi bulma sıkıntısı yaşanıyor.

Tozkoparan'da kentsel dönüşüm mağduriyeti! Evlerin büyüklükleri, fark ödemeleri, teslim tarihleri bilinmiyor!

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu, Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm mağdurlarıyla bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, vatandaşların evlerin büyüklüklerini, fark ödemelerini, teslim tarihlerini öğrenmek istediklerini dile getirdi.

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı, Şehir Plancısı Buğra Gökce, deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul ili için ayrı bir kentsel dönüşüm yasası olması gerektiğini söyledi.

30 Ayda tamamlanması gereken kentsel dönüşüm projesi 7 yılda tamamlanmadı!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, 30 ayda tamamlanması gereken, aradan 7 sene geçmesine rağmen bitmeyen Kepez-Santral Kentsel Dönüşüm projesindeki gecikmeyi TBMM'ye taşıdı.

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, kentteki deprem sonrası hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Gökçe, çok sayıda konutta tedirginlik yaşandığını belirtti.

Çanakkale'de kentsel dönüşüm krizi! 

2014'te Çanakkale İsmet Paşa Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümün üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen ilerleme kaydedilmedi. Mahallede riskli konutlarda yaşayan vatandaşlar ise bu duruma isyan etti. 

Üsküdar Acıbadem'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Kovid-19 sürecine rağmen ‘kentsel dönüşüm’ sebebiyle evleri yıkılan vatandaşlar, kendilerine yer gösterilmediğini ve kira desteği de yapılmadığını ileri sürerek mağdur olduklarını belirtti.

Kentsel dönüşüm kararı yüzde 51 payla alınmalı!

İzmir depremi, birçok bina sakinin, oturdukları yapı çürük olmasına rağmen kentsel dönüşüm için anlaşamamaları sebebiyle çözümsüzlük haliyle yaşamlarını sürdürdüklerini ortaya çıkardı. 

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir’de kentsel dönüşüm mağdurları evlerini bekliyor!

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi belirlenen tarihin üzerinden dört ay geçmesine rağmen tamamlanamadı. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuyu meclis gündemine taşıdı.

Gaziosmanpaşa'daki kentsel dönüşüm protesto edildi!

Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm mağdurları, yaşadıkları evlerin yıkımıyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı verilmesine rağmen binalardaki su, doğalgaz ve elektrik sayaçlarını sökülmesine isyan etti.

Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bursa'da Gemlik Belediyesi'nin kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra okullar ve camilere yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ata Mahallesi Camii'nin de yenileneceği ifade edildi. 

Kandıra kentsel dönüşüm Haberi

Kandıra kentsel dönüşüm

Kandıra'nın tanınmış işadamlarından Volkan Cansever, Cansever, "Kandıra'nın eskiyen yüzünü yenileyeceğiz" diyerek sektördeki iddiasını ortaya koydu 


Kandıra'nın tanınmış ailelerinden merhum Mehmet Cansever'in torunu ve Rıdvan Cansever'in oğlu olan genç iş adamı Volkan Cansever, inşaat sektörüne girdi. Kandıra'ya 4 yıllık fakülte yapılması için arsa bağışında bulunması ve Kandıra'daki bazı spor kulüplerine sponsorluğuyla tanınan iş adamı Cansever, Kandıra Çarşı Mahallesi İstiklal Caddesi üzerine açtığı ofis ile inşaat sektöründe yerini aldı. Kuruluşundan bu yana kısa sürede Kandıra'nın en iddialı firmalarından birisi olan Cansever İnşaat, yaptığı projelerle ve çalışma şekli ile inşaat sektörüne farklı bir bakış açısı getirdi ve bu sayede konumunda lider firma olma özelliğini kısa sürede kazandı. 


SEKTÖRDE YENİ BİR SOLUK 


Kandıra için yapılacak olan her türlü girişimin içerisinde olan Cansever, yine Kandıra için inşaat...