26 / 04 / 2024

Kapadokyada bayram rezervasyonları

Kapadokyada bayram rezervasyonları

Bakanlar Kurulu'nun Kurban Bayramı tatilinin 4.5 günden 5 güne çıkartılmasının bölgedeki rezervasyonlarda artışı da beraberinde getirdiği belirtildi. Kurban Bayramı tatili rezervasyonlarının bayram öncesine kadar yüzde 90'lara ulaştığı belirtildi...

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Kurban Bayramı tatili için oteller doldu: Turizmde bayram sevinci

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 9 gün resmi tatil ilan etmesinin ardından Kurban Bayramı’nda, Antalya bölgesinde pek çok otelde rezervasyonlar bugünden yüzde 100 doluluğa ulaştı.

9 günlük Kurban Bayramı tatili rezervasyonları yüzde 30 arttırdı!

Kurban Bayramı yurt içi tatil rezervasyonları 2022 yılına göre yaklaşık yüzde 30 arttı. 

Bayram tatili için rezervasyonlar dolup taşıyor!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala tatil planlarına ağırlık verildi. Şimdiden rezervasyonların yüzde 80’ini doldu. İşte detaylar!

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Antalya'da yaz sezonu öncesi Rusya, Ukrayna Orta Doğu ve Avrupa'dan tatil rezervasyonları gelmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla canlanan iç pazara kötü haber ise ünlü tur firması TUI'den geldi. TUI, Rus turistleri veto etti.

Afyonkarahisar'da termal tesis rezervasyonları yüzde 57 düştü!

Afyonkarahisar'da, önceki yıllarda bayram dönemlerini yüksek dolulukla geçiren termal tesislerdeki rezervasyonlar, bu bayramda yüzde 57'ye kadar düştü.

Afyonkarahisar'daki termal tesislerin bayram rezervasyonları düştü!

Termal turizmin önde gelen bölgelerinden Afyonkarahisar'da, bayram tatili rezervasyonlarında doluluğun yüzde 57 seviyesinde kaldığı bildirildi. Acar: "Sadece bu 5 milyon liralık bir kayıp demektir" dedi.

Kapadokya'da bayram rezervasyonları yüzde 90'a ulaştı!

Bakanlar Kurulu'nun Kurban Bayramı tatilinin 4.5 günden 5 güne çıkartılmasının bölgedeki rezervasyonlarda artışı da beraberinde getirdiği belirtildi. Kurban Bayramı tatili rezervasyonlarının bayram öncesine kadar yüzde 90'lara ulaştığı belirtildi...

Kapadokya'da rezervasyonlar yüzde 90'a çıktı!

Bakanlar Kurulu'nun Kurban Bayramı tatilinin 4.5 günden 5 güne çıkartılmasının bölgedeki rezervasyonlarda artışı da beraberinde getirdiği belirtildi Kurban Bayramı tatili rezervasyonlarının bayram öncesine kadar yüzde 90'lara ulaştığı belirtildi.

Kurban Bayramı yurt içi turlarına ilgi yüzde 70 civarında!

Kurban Bayramı tatilinin kısa olması ve hafta içine denk gelmesi nedeniyle tatilciler, yakın yerler ve yurt içi turlara ilgi göstermeye başladı. Kurban Bayramı rezervasyonlarına şu ana kadar ilgi yüzde 70 civarında...

Seyahat acenteleri Kurban Bayramı satışlarının iyi gittiğini söyledi!

4-7 Ekim'deki Kurban Bayramı tatili için yurtiçi ve yurtdışına yönelik hazırlanan paket turlara yapılan rezervasyonların iyi gittiğini belirterek, bayramda klasik haline gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'ye talepte önemli artış olduğunu söyledi..

Ramazan Bayramı Kapadokya'da balon firmalarını uçurdu!

Dünyanın önemli sıcak hava balonu merkezleri arasında yer alan Kapadokya'da, bayram tatilinde balon turları yoğun ilgi görüyor. Hatta bölgedeki balon firmalarında önümüzdeki 10 günlük rezervasyonlar dolmuş durumda.

Kapadokyada bayram rezervasyonları Haberi

Kapadokyada bayram rezervasyonları

Bakanlar Kurulu'nun Kurban Bayramı tatilinin 4.5 günden 5 güne çıkartılmasının bölgedeki rezervasyonlarda artışı da beraberinde getirdiği belirtildi. Kurban Bayramı tatili rezervasyonlarının bayram öncesine kadar yüzde 90'lara ulaştığı belirtildi.


Kapadokya Turistik işletmeler Derneği (KAPTİD) Genel Sekreteri Nazif Demir, Kapadokya Bölgesi'nde yüzde 80'ler dolayında olan Kurban Bayramı tatili rezervasyonlarının bayram öncesine kadar yüzde 90'lara ulaşmasının beklendiğini ifade etti. Peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, yeraltı kentleri ile kültürel turizminin tüm aktivitelerinin gerçekleştirildiği dünyanın ender coğrafyalarından birine sahip Kapadokya bölgesi, özellikle Göreme beldesinde birbiri ardına kümelenen doğal yapıları ile turistlerin gözde ziyaret yerleri arasında bulunuyor. Son yıllarda Kozaklı ilçesindeki Termal Turizm olgusunun yaygınlaşmasının yanı sıra, butik otelleşmenin ciddi anlamda artmasıyla 28 bini aşan yatak kapasitesine sahip konaklama tesislere sahip bölgede, Kurban Bayramı süresince yerli turist...