19 / 04 / 2024

kapaklı model sanayi merkezi nerede

kapaklı model sanayi merkezi nerede

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik, Model Sanayi Merkezi Kapaklı projesini hayata geçiriyor.

Net İnşaat Danışmanlık'tan Model Sanayi Merkezi Kapaklı Merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik, Model Sanayi Merkezi Kapaklı projesini hayata geçiriyor.

Kapaklı'daki Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor!

Net İnşaat tarafından dev bir sanayi sitesine imza atılıyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Çerkezköy OSB ve Kapaklı OSB'ye komşu, hız kesmeden gelişen Kapaklı'da inşa edilen Model Sanayi Merkezi'nde teslimler başlıyor.

Tekirdağ Model Sanayi Merkezi inşaatı 2021 sonunda tamamlanacak!

Nadir Metal Rafineri ve NET İnşaat ortaklığında kurulan Inno Gayrimenkul tarafından inşa edilen Model Sanayi Merkezi Kalpaklı’da çalışmalar hız kesmiyor. NET İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yaman, "Projeyi 2021 sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. İlk blok tamamlanmak üzere" dedi.

Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı!

Tekirdağ Kapaklı'da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimi tarafından inşa edilecek Kapaklı Devlet Hastanesi'nin inşaat ruhsatı imzalandı.

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atamer Özalp tarafından kuruldu.

İzmir'deki model fabrika projesinde son durum ne?

Sanayi sektöründeki istihdama yönelik eğitim çalışmaları ve İzmir'deki model fabrika projesinin bulunduğu aşama meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

5 ile model fabrika projesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 5 ile büyük müjdeyi verdi. Varank, İzmir, Gaziantep, Mersin, Konya ve Kayseri'ye model fabrika projelerinin kurulacağını açıkladı.

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs ayında atılıyor .Proje bedeli 25 milyar dolar olan Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi için için Almanya’nın ticaretteki en aktif şehri Stuttgart, model olarak alındı.

Tekirdağ Kapaklı OSB'de altyapı inşaatı yaptırılacak!

Tekirdağ Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Kapaklı Organize Sanayi Bölgesine ait içmesuyu, atıksu ve yağmursuyu inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek. İhale edilecek işin keşif bedeli 12 milyon bin 800 TL olarak belirlendi.

TEKNOSAB, Türkiye'nin model sanayi bölgesi olacak!

Dünya gazetesi yazarı Ömer Faruk Çiftçi bu yazısında, BTSO'nun çalışmalarını, kente dair proje ve hayallerini kaleme aldı.

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Aydın Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; Servet Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi' nde kuruldu.

Hasan Akçan: Akyazı projelerle model ilçe olacak!

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi toplandı. Toplantıya katılan Belediye Başkanı Hasan Akçan, belediye projelerinden bahsederken, İlçe modern değil, model bir ilçe olacak" ifadelerini kullandı.

Tahir Akyürek: Konya model olacak!

KONYA'nın marka kent olacağını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, "Turizm, sanayi, eğitim ve sosyal hayatta yapılacak çalışmalarla Türkiye'ye yeni bir model sunacağız" dedi.

kapaklı model sanayi merkezi nerede Haberi

kapaklı model sanayi merkezi nerede

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik 20 senelik tecrübesiyle dev projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Para'da yer alan habere göre, NET İnşaat Danışmanlık Mühendislik Model Sanayi Merkezi Kapaklı ismini taşıyan yeni projesiyle yatırımlardan yoğun bir ilgi gördü. Toplamda 50 bin metrekarelik alan beş blokun yer aldığı projede imalat, depolama ve ofis alanları yer alıyor. Projedeki birimlerin alanları 100 metrekareden başlıyor, 11 bin metrekareye kadar yükseliyor.

Kapaklı'daki Model Sanayi Merkezi'nde teslimler...