19 / 04 / 2024

kapı fuarı tarihi

kapı fuarı tarihi

Demos Fuarcılık tarafından organize edilen, 16-19 Ocak 2014 tarihlerinde düzenlenecek ve 4 gün sürecek olan 8.Uluslararası Kapı Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde 4 salonda yapılacak ve dev sektörün binlerce ziyaretçisiyle buluşacak...

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

45. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul’a yoğun talep! 26 Nisan'da kapılarını açıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 26 Nisan tarihinde kapılarını açıyor. ICA Group Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul kapılarını yarın açıyor!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un yarın kapılarını 43. kez açıyor.

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

Edirne'de tarihi Alipaşa Çarşısı'nın kapıları açıldı!

Edirne'de, koronavirüs tedbirleri altında kapatılan 5 asırlık Alipaşa Çarşısı, 50 gün sonra yeniden kapılarını açtı. Belediye ekiplerinin baştan aşağı dezenfekte edildiği tarihi çarşıya maskesiz esnaf ve müşteriler alınmayacak.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 18 Nisan’da kapılarını açıyor!

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında kapılarını açıyor…

Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı!

İtalya’da 54. kez düzenlenen Marmomac 2019 Doğal Taş Fuarı kapılarını açtı. Demmer Mermer, Dolamit ürününü ilk kez fuarda görücüye çıkardı.

Gaziantep BUİLDEAST Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

Gaziantep'te kincisi düzenlenecek BUİLDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri fuarı bugün kapılarını açıyor.

42. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18 Haziran'da kapılarını açıyor!

42. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında kapılarını açıyor. 42. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında kapılarını açıyor...

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

kapı fuarı tarihi Haberi

kapı fuarı tarihi


Demos Fuarcılık tarafından organize edilen, 16 – 19 Ocak 2014 tarihlerinde düzenlenecek ve 4 gün sürecek olan 8.Uluslararası Kapı Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) 4 salonda yapılacak ve dev sektörün binlerce ziyaretçisiyle buluşacak.


Sadece kapı değil, kapı yan sanayisini de ilgilendiren, içinde binlerce farklı ürünü barındıran dev fuara, birçoğu Türkiye olmak üzere dünyanın çeşitli ülkelerinden yaklaşık 250 firma katılıyor. İFM'de, fuaye haricinde 9, 10 ve 11 nolu salonlarda yapılacak fuarda en az 2.000 farklı yeni ürün sergilenecek. Ayrıca yan sektörlerin başında gelen kapı üretim teknolojileri ve ağaç işleme makineleri de, fuarın gözde ürünleri arasında yer alıyor.


Ortadoğu Afrika ve Avrupa'dan 45 ülkenin önem verdiği fuarın, 25 bin metrekare kapalı alanda sektörün 20 bin profesyonelini ağırlaması...