28 / 03 / 2024

Kar Group yatırımları

Kar Group yatırımları

Kar Group, 2019 yılı için planladığı yatırımları hayata geçiriyor. Bu kapsamda yapılan 10 milyon TL'lik yatırımla Karbeton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi hem teknolojik olarak yenilendi hem de daha çevreci bir yapıya kavuştu.

Kar Group'tan yıl sonuna kadar 180 milyon liralık yatırım!

Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde yatırımlar hayata geçiren Kar Group, yıl sonuna kadar toplam 180 milyon liralık yatırım planlıyor.

Kar Group'tan 20 milyon liralık fabrika yatırım!

Kar Group, yapı kimyasalları üretimi yapacak fabrikasını 20 milyon liralık yatırımla Elazığ'da hayata geçiriyor.

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Kuas, Ferhat Gök ve Furkan Çite ortaklığında kuruldu.

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 365 bin 600 TL sermaye bedeli ile Kainat Group Enerji Santralleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

Wyndham Hotels - Resorts yatırımlarında hız kesmiyor!

Kovid-19 salgınından seyahat kısıtlamaları sebebiyle en büyük darbeyle karşılaşan sektörlerden biri olan turizmde, yaşanan daralmaya karşın Wyndham Hotels- Resorts yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Peker GYO yeni gayrimenkul yatırımlarına hazırlanıyor!

Çıkarılmış sermayesini 253 milyon TL’den 1 milyar 265 milyon TL’ye yükseltmek için SPK’dan onay alan Peker GYO, sermaye artırımından gelen geliri yeni yatırımlar için kullanacak.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün  Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arasan Deu Group tarafından kuruldu.

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

Tarım ürünleri karşılığında yapılan yatırımlar ve satın alınan taşınmazlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

İma Group Yapı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kar Group yatırımları Haberi

Kar Group yatırımları

Türkiye'nin önde gelen müteahhitlerinin tüm ihtiyaçlarına yanıt veren Kar Group, 2019 yılı için planladığı yatırımları hayata geçiriyor. Kar Group, Kar beton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi'nin yenileme yatırımını tamamlayarak faaliyete açtı. Türkiye'nin yerin altındaki tamamı kapalı stoklu ilk beton santrali olma özelliği taşıyan tesis, aynı zamanda daha önce Yalova'da tamamlanan ve bu alanda ödül de kazanan başka bir tesisin ardından çevreye duyarlı ikinci tesis olarak hayata geçirildi.

Karbeton Sancaktepe Hazır Beton Tesisi'nin 10 milyon TL'lik bir yatırımla yenilendiğini dile getiren Kar Group Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü, revizyonun ardından tesise yapılan yatırımlar hem teknolojik olarak yenilendi hem de hazır beton üretim kapasitesi arttı. Yatırımla ilgili bilgi veren Üçüncü "Sancaktepe tesisimizde bulunan iki beton santrali de arıtma sistemi, tamamı kapalı stok alanı,...