28 / 03 / 2024

Karaağaç Mahalle Konağı uşak

Karaağaç Mahalle Konağı uşak

Uşak'ta mahalle konakları için ilk kazma vuruldu. Karaağaç Mahalle Konağı'nın yapımı, 3 No'lu Sağlık Ocağı'nın yıkımıyla başladı. Uşak Belediyesi mahalle konakları projesiyle mahallelerin sosyal hayatlarına etki etmeyi hedefliyor.

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Ağaköy Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce Gürsu’nun Ağaköy Mahallesi’ne kazandırılması planlanan Mahalle Konağı inşaatında çalışmalar tamamlanıyor.

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Keçiören'de Şehit Kubilay Mahalle Konağı inşa ediliyor!

Ankara Keçiören Belediyesi,  sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak Şehit Kubilay Mahalle Konağı'nın yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkonakları Karaağaç İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Erpolat, Erol Biçer ve Kadir Ruhi Uğur ortaklığında kuruldu.

Keçiören Mahalle Konağı'nın temeli atıldı!

Çalışmalarına devam eden  Keçiören Belediyesi, Şehit Kubilay Mahallesi’nde inşa edeceği mahalle konağının temelini attı.

Aksaray'da her mahalleye mahalle konakları inşa ediliyor!

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, belediyenin yaptığı projeleri yerinde inceledi. Dinçer, ''Seçimden önce vatandaşlarımıza Mahalle Konaklarının yapımı için söz vermiştik. Şimdi Yeni Mahallemiz ve Hamide-Alaca Mahallemize Mahalle Konağı ve Sosyal Tesis inşa ediyoruz'' dedi.

Karaağaç Mahalle Konağı uşak Haberi

Karaağaç Mahalle Konağı uşak


Uşak'ta mahalle konakları için ilk kazma vuruldu. Karaağaç Mahalle Konağı'nın yapımı, 3 No'lu Sağlık Ocağı'nın yıkımıyla başladı. Uşak Belediyesi mahalle konakları projesiyle mahallelerin sosyal hayatlarına etki etmeyi hedefliyor. Konaklar her mahalleye yapılacak, belirlenen noktalarda 2015 yılında çalışmalar tamamlanacak. Karaağaç Mahalle Konağı içinde sağlık ocağı yeniden hizmet verecek. Konakta ayrıca mahalle muhtarlığı, halkın kültürünü yansıtacak etkinliklerin yapılacağı odalar ve kadınlar için özel alanlar yer alacak. Belediye, binada psikolojik danışmanlık hizmeti de verecek.


"Söz verdiğimiz gibi"

Konak çalışmalarında ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Söz verdiğimiz gibi bütün mahallelerimizin gelişimini istiyoruz. Mahallelerimize sosyal alanların yanı sıra belediye hizmetlerini yakınlaştırmak ve psikolojik danışmanlık hizmetleri de vermek niyetindeyiz. Bu sayede boşanma gibi olayların önüne geçmek düşüncesindeyiz" dedi. Diğer mahallelerde de...