27 / 04 / 2024

karabağlar metrosu son durum

karabağlar metrosu son durum

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar-Karabağlar metro hattı için proje ve inşaat ihaleleri sürecini başlattı.

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ'nin İzmir Karabağlar'da inşa edeceği konutlarda son durum ne?

K Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Mahmut Atilla Kaya, TOKİ tarafından Karabağlar'a inşa edilecek olan evlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmir Karabağlar Metrosu için ilk adım atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Halkapınar-Karabağlar metro hattı için proje ve inşaat ihaleleri sürecini başlattı.

Karabağlar'da 30 yıllık imar sorunu bitti!

Karabağlar Bahçelievler Mahallesi’nin yaklaşık 30 yıldır devam eden parselasyon sorunu Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun girişimleriyle son buldu. 

Karabağlar'da imar barışı konuşuldu!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bakanlık tarafından riskli alan ilan edilen mahallerin muhtarlarıyla bir araya geldi, imar barışı başta olmak üzere kentsel dönüşüm ve diğer önemli konularda bilgi alışverişi yaptılar. 

Karabağlar kentsel dönüşüm projesinde inşaat sürüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İzmir'de Karabağlar kentsel dönüşüm alanı ile Ege Üniversitesi'nde incelemeler yaptı. 

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

İzmir Karabağlar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik şikayetler mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Karabağlar'da 3.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 3 milyon 760 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Karabağlar'a Avrupa modeli kentsel dönüşüm!

İzmir'de kentsel dönüşüm projelerinde çığır aşılacak proje planlanıyor. Dönüşüm projesini AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten açıkladı. 

İzmir Karabağlar'da dönüşüm sürüyor!

İzmir Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Karabağlar’daki kentsel dönüşüm çalışmalarının Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatları çerçevesinde sürdürüldüğünü ifade etti.

Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi!

Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Liva Home İzmir projesi Temmuz 2018'de teslim edilmeye hazırlanıyor. Liva Home Karabağlar güncel fiyat listesi 225 bin TL'den başlıyor.

karabağlar metrosu son durum Haberi

karabağlar metrosu son durum


Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 179 kilometreyi bulan raylı sistem hattını geliştirmek için yeni adımlar atmayı sürdürüyor. Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Banliyö ve Raylı Sistem Yatırımları Daire Başkanlığı, Halkapınar-Karabağlar metro hattı için proje ihalesine çıktı. İhale yapıldı ve teklifler alındı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, eğer yasal süre içinde herhangi bir itiraz olmazsa kazanan firmayla Aralık 2019 tarihinde sözleşme imzalanması hedefleniyor.

İnşaatın iki yıl sonra başlaması öngörülüyor


2020 senesi itibariyle kesin proje tamamlanacak ve daha sonra, önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’ne, sonra da Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’na “onay” başvuruları gerçekleştirilecek. Bu sürenin yaklaşık iki seneyi bulması öngörülüyor. Projenin, yatırım programına dahil edilmesiyle birlikte de inşaat ihalesi ve inşaat süreçleri başlayacak. Yeraltında...