23 / 04 / 2024

Karabükte ev tahliyesi

Karabükte ev tahliyesi

KARABÜK 'te, tek ve iki katlı eski evlerin bulunduğu sokakta toprak kayması sonucu heyelan meydana geldi. 14 bina tahliye edildi.

Konut sahipleri dikkat! Tek ev tapusu olanlara 1.536 TL iade edilecek! Emsal karar yürürlükte 

Milyonlarca ev sahibini yakından ilgilendiren, emsal karar sonunda açıklandı. KDK tarafından açıklanan karara göre; 5 senelik emlak vergisi para iadesi yapılmasına hükmedildi. İşte detaylar... 

Ev sahibi hangi durumlarda kiracıyı evden çıkarabilir? 5 yılını dolduran kiracının tahliyesi nasıl olur?

Ev sahibi ve kiracıların kira bedellerine dair merak ettiği bazı sorular vardır. İşte kira bedellerine dair sorulan soruların yanıtları!

106 metrekare 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik ev 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Prefabrik evler, tek veya iki katlı ve istenilen büyüklükte olmaları ile dikkatleri çekiyor. Peki 106 metrekare 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik ev 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Kiracı tahliye davası nedir? 10 yıllık kiracının tahliyesi nasıl olur?

Ev sahipleri kimi zaman kiracılarının evi tahliye etmesini istiyorlar. Bu gibi durumlarda kiracı tahliye davası açılabiliyor. Peki, kiracı tahliye şartları nelerdir? 10 yıllık kiracının tahliyesi nasıl olur? İşte tüm merak edilenler...

Kira sözleşmesi bitince kiracı nasıl çıkarılır? Ev sahibi kiracının tahliyesi için ne yapmalı?

Bir evin kiralanması sırasında kiracı ve ev sahibi arasında yapılan kira sözleşmesinde kira bedelinin yanı sıra, kiracılık süresi de yer almaktadır. Sözleşmenin bitimiyle kiracının evi boşaltması beklenir. Peki, kira sözleşmesi bitince kiracı nasıl çıkarılır? Ev sahibi kiracının tahliyesi için en ya

TOKİ Karabük’te 437 emekliyi ev sahibi yaptı!

TOKİ tarafından Karabük Belen Mahallesi'nde inşa edilen 703 konut için kuralar çekildi. Karabük’te 437 emekli ev sahibi oldu.

Karabük’teki riskli bina tahliye edildi!

Karabük’te inşaatta yapılan temel kazı sonrası iki katlı ev yıkılma tehlikesine karşı tahliye edildi. Çevrede güvenlik önlemleri alındı.

TOKİ Karabük Yenice 217 konut ihalesi 5 Eylül'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) alt ve orta gelir grubunu ev sahibi yapmak için konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. TOKİ Karabük Yenice'de yeni konut projesi inşa edecek. 

Kiracının temerrüdü nedeniyle tahliyesi nasıl olur?

Ev veya işyeri kiralayan kiracıların kira bedelini zamanında ödememesi halinde mal sahibi temerrüt nedeniyle tahliye talep edebiliyor. Peki, kiracının temerrüdü nedeniyle tahliyesi nasıl olur?

Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ahmet Karabıyık bugün köşesinde ''Günlük ev kiralamada nasıl vergi ödenir'' sorusunu yanıtladı. İşte yazının detayları...

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları 10 dakikada satıldı!

Kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla satışa sunulan TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları'nda 45 ev 10 dakikada satıldı.

Karabük TOKİ Safranbolu kurası nerede çekilecek?

TOKİ Karabük Safranbolu'da 75 metrekare büyüklükte konutlar bulunuyor. Projede aylık taksitler 329 TL'den başlıyor. Peki Karabük TOKİ Safranbolu kurası nerede çekilecek?

TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

TOKİ Karabük Safranbolu Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. Projede daire fiyatları 98 bin 700 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Karabük Safranbolu kura çekilişi ne zaman 2016?

Karabükte ev tahliyesi Haberi

Karabükte ev tahliyesi

Kurtuluş Mahallesi Dolunay Sokak’ta içme suyu deposunun bulunduğu yamaçta dün akşam toprak kayması meydana geldi. Gece İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı inceleme sonunda heyelan tehdidi altındaki 14 ev boşaltıldı. Ailelerden bazıları geceyi yakınlarının yanında geçirirken, bazıları kamu kurumlarının misafirhanelerine yerleştirildi.


Sokakta sabaha kadar toprak kayması devam etti. Tahliye işleminin ardından devam eden heyelanda 2 ev kısmen yıkıldı. Bazı evlerde de hasar oluştu. Sokağın üst bölümündeki yolun yaklaşık 100 metrelik bölümünde çökme meydana geldi. AFAD ekiperi, sabah da bölgede incelemelerini sürdürdü. Polis ise sokağa giriş ve çıkışları kapattı.


AFAD Müdürü Gazanfer Erbay, 14 binanın heyelan nedeniyle boşaltıldığını söyledi. Zeminin fazla su alması sonucu heyelanın meydana geldiğini belirten Erbay, “Heyelanda mağdur olan vatandaşlarımızı başka bir eve taşıma konusunda kira yardımı...