26 / 04 / 2024

karaburun belediyesi

karaburun belediyesi

İzmir'de yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün satışı 1 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Karaburun Belediyesi'nden Çukur dizisi oyuncularının inşaatına suç duyurusu!

Geçtiğimiz Pazartesi final yapan Çukur dizisinin başrol oyuncularının İzmir'in Karaburun İlçesi'nde satın aldıkları ortaya çıktı. Karaburun Belediyesi söz konusu arsanın SİT alanı olması nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

İzmir Karaburun'da depremde evi hasar gören ailelere kira yardımı yapılıyor!

İzmir'de büyük yıkıma neden olan deprem sonrasında rekor düzeye ulaşan dayanışmanın lideri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Kösedere Mahallesi'ndeki evleri depremden ağır hasar görün ailelere de yardım ediyor.

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

Arnavutköy Karaburun Parkı hizmete açıldı!

Arnavutköy Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Karaburun Örfi Çetinkaya İlk ve Orta Okulu’nun bulunduğu alana, park yapım çalışması tamamlandı. Parkın tamamlanmasıyla beraber çocuklar, tam donanımlı bir parka kavuşmuş oldu.

Karaburun ve Yeniköy yenilendi!

Arnavutköy Belediyesi alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların asfalt kaplama işlemini tamamladı. Ayrıca Karaburun ve Yeniköy Mahallerinin; cadde ve sokaklarında, asfalt yenilemesi yaptı.

Arnavutköy-Yeniköy-Karaburun hattı hizmete açıldı!

Arnavutköy Belediyesi, özellikle yaz döneminde insan kalabalığının yoğun olduğu; Karaburun ve Yeniköy Mahallelerinin, ulaşım sorununu çözdü. Yapılan çalışmalar sonucunda, var olan otobüs hatlarına yenisi eklendi.

Arnavutköy Karaburun Mahallesi imar plan tadilatı 24 Şubat'ta askıdan iniyor!

Arnavutköy Karaburun Mahallesi'nde imar tadilat planı 24 Şubat 2014 Pazartesi günü askıdan iniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 13 Aralık 2013 tarihinde onaylamıştı... İşte o plan...

Burdur Belediyesi, 4,5 milyon TL'ye AVM yaptıracak!

Burdur Belediyesi, Burdur Merkez/Karaburun Mevki, Yeni Mahalle'de Yap-İşlet-Devret Modeliyle Alışveriş Merkezi Kompleksi Yaptırılması işini 4 milyon 500 bin TL'den ihaleye çıkardı. Belediyenin ihale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

karaburun belediyesi Haberi

karaburun belediyesi


İzmir'in Karaburun ilçesinde yer alan toplam bedeli 2 milyon 500 bin lira olan gayrimenkul Karaburun Belediyesi tarafından satışa çıkarılıyor. Gayrimenkul açık artırma usulüyle 1 Temmuz 2013'te satışa çıkacak.


İlan detayı için