20 / 04 / 2024

karadeniz ereğilideki muhtar

karadeniz ereğilideki muhtar

Kdz.Ereğli’nin en büyük köylerinden biri olan Süleymanbeyler Köyü’nde 1994 yılından bu yana muhtarlık görevini sürdüren İsmail Günaydın, Subaşı Merkez ve Göleviç Camilerinin ardından Süleymenbeyler Merkez Camisinin yapım çalışmalarını başlattı...

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Bakan Ali Yerlikaya'dan son dakika açıklaması: Karadeniz Ereğli ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

19 Kasım Pazar günü yaşanan kuvvetli yağışlar sonucu Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen heyelan ve sel nedeniyle bölge afet alanı ilan edildi. 

Zonguldak'ta 55 bölgede şap hastalığı nedeni ile karantina uygulaması başladı

Karadeniz Ereğli'de görülen şap hastalığı sebebi ile Zonguldak'ta 2 belde, 7 mahalle ve 46 köyde geçici hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı. Yasaklan yerler ve hastalığın yayılmasını önleme çalışmaları haberin detayında. İşte ayrıntılar...

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede üç arsa satacak!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Kepez, Uzun Mehmet ve Bağlık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. 

Karadeniz Ereğli'deki PTT binasının akıbeti TBMM gündeminde!

Karadeniz Ereğli'deki PTT hizmet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Demirtaş, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Hotel Grand Ereğli 15.5 milyon TL icradan satılıyor!

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'nde bulunan Hotel Grand Ereğli 15 milyon 50 bin TL'ye satılıyor.

Karadeniz Ereğli'de ortaokul yapımı için arsa bağışı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde inşa edilmesi planlanan Gülüç Ortaokulu için hayırseverler arsa bağışladı.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Karadeniz Ereğli'de 2.9 milyon TL'ye satılık 25 dükkan!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Karadeniz Ereğli Kışla Mahallesi'nde yer alan 25 adet dükkanı toplam 2 milyon 910 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Zonguldak'ta 6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi, 405 ada, 866 parselde (yeni 2465 ada 3 parsel) yer alan oteli 6 milyon TL'ye icradan satıyor...

TOKİ'nin Karadeniz Ereğli'deki emekli projesi TBMM'de!

TOKİ tarafından Karadeniz Ereğli'de emeklilere yönelik olarak yapılacak projenin ne zaman başlayacağı meclis gündeminde konu oldu. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

karadeniz ereğilideki muhtar Haberi

karadeniz ereğilideki muhtar


Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Süleymanbeyler Köyü Muhtarı İsmail Günaydın, köyüne 3. caminin yapımına başlandığını belirtti.


Kdz. Ereğli’nin en büyük köylerinden biri olan Süleymanbeyler Köyü’nde 1994 yılından bu yana muhtarlık görevini sürdüren İsmail Günaydın, Subaşı Merkez ve Göleviç Camilerinin ardından Süleymenbeyler Merkez Camisinin yapım çalışmalarını başlattı. Süleymanbeyler Merkez Camisinin 2. Kat betonunun atılması nedeniyle kurban kesilirken, gelen misafirlere kavurma, pilav ve tatlı ikramında bulunuldu.


20 YILDA 3 CAMİ, 1 OKUL VE 1 KÖY KONAĞI


Süleymanbeyler Köyü Muhtarı İsmail Günaydın yapımına başlanan caminin bulunduğu yerde eski bir cami olduğunu ve ihtiyaca cevap vermediği için yenisini yaptıklarını söyledi. Günaydın açıklamasında “Ben 1994 yılında ilk kez muhtarlık görevine seçildim. Köyümüze ilk olarak işadamlarımızın desteği ile 30 derslikli Süleyman Demirel İlköğretim okulunu yaptık. Ardından Göleviç ve Subaşı...