16 / 04 / 2024

Karadeniz tatil köyleri

Karadeniz tatil köyleri

Coğrafi özellikleri bakımından Uzungöl'e benzeyen Samsun'un Ayvacık ilçesinde, Suudi Arabistan'dan gelen bir heyetin 40 dönüm arazi satın aldığı, ilçeye hakim bir tepeden alınan arsa üzerine tatil köyü kurulacağı bildirildi.

Alarko Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini hakkında güncelleme!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi ile ilgili daha önce yapılan özel durum açıklaması hakkında güncelleme yayınladı.

Eyüpsultan Işıklar- İhsaniye Köyleri imar planı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Işıklar - İhsaniye Köyleri Nazım İmar Planı'nda 18. Madde uygulama sınırına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresi 49 yıla uzatılacak!

Tek-Art İnşaat Ticaret Turizm Sanayi ve Yatırımlar A.Ş.'nin  Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Club Zigana Tatil Köyü'nün tahsis süresinin uzatılacağı bildirildi. 

Ordu Perşembe Yaylası'nda tatil köyü inşa ediliyor!

Ordu'nun Aybastı ilçesine bağlı Perşembe Yaylası'nda apart ev, restoran, spor alanları ve eğlence mekanlarının bulunduğu yeni tatil köyü inşa ediliyor.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü revize değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün revize değerleme raporunu yayınladı...

Alarko GYO, Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün üst hakkı süresini uzatıyor!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Hillside Beach Club Tatil Köyü taşınmazının üst hakkı süresinin uzatılması talebi hakkında açıklama yaptı.

Basın İlan Kurumu'ndan Tatil Köyü tesisleri açıklaması!

Basın İlan Kurumu (BİK) 1968'de faaliyete geçen Basın İlan Kurumu Tatil Köyü tesisleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat!

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyleri Etra Holding fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 100 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor.

Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat!

Etra Holding tarafından İstanbul Silivri ilçesinin Selimpaşa Ortaköy beldesinde hayata geçirilen projede 614 adet birim bulunuyor. Selimpaşa HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına kiraya verildi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden biri olan Foça Tatil Köyü için ihale düzenlendi. 13 yıldır atıl durumda bulunan tatil köyü Arda Mühendislik'e 49 yıllığına kiralandı.

Foça Tatil Köyü ihalesini Arda Mühendislik kazandı!

İzmir'in Foça ilçesinde 1967 yılında hizmete açılan Türkiye'nin ilk tatil köyü olan Foça Tatil Köyü icin yapılan ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Fransız Tatil Köyü ihalesine yabancılardan yoğun ilgi!

Türkiye'nin ilk tatil köylerinden olan ancak 13 sene önce kapılarını kapatan Foça'daki Fransız Tatil Köyü ihalesine yabancılardan yoğun ilgi...

Karadeniz tatil köyleri Haberi

Karadeniz tatil köyleri

Ayvacık Turizm Kültür Doğa Koruma ve Geliştirme Derneği (AYTUDER) Başkanı Hasan Çelik, yaptığı açıklamada, Ayvacık'a "saklı cennet" denildiğini belirtti.


İlçedeki birçok şelalenin de bu ismi aldığını anlatan Çelik, "İlçedeki şelaleler, 'saklı cennet şelaleleri' olarak adlandırılıyor. Bu şelaleleri bilenler yok. Buranın tanıtımını yapmaya çalışıyoruz. Ayvacık'ın turistler tarafından ziyaret edilmesini, buranın cennet gibi yerlerinin herkes tarafından görülmesini istiyoruz. Bunun için çalışmalar yapıyoruz" dedi.


"Araplar bu cenneti keşfettiler" diyen Çelik, Samsunlu olup Ayvacık'ı bilmeyen çok sayıda kişi bulunduğunu dile getirdi.


Çelik, şunları kaydetti:


"Araplar, Suudi Arabistan'dan burayı öğrenip, Ayvacık'a hakim bir tepeden 40 dönüm yer alıp buraya bir tatil köyü kurmayı planlıyor. Yeri aldılar, şimdi izin işlemlerini halledip buraya tatil köyü kuracaklar. Araplar burayı tercih ediyorlar çünkü buranın yeşilliği, doğası, şelaleleri, havası çok güzel, onlar için...