18 / 04 / 2024

karaköy ev fiyatları

karaköy ev fiyatları

Yıllardır gündemde olan Galataport'un ihalesini yaşanan hukuki gelişmelerin ardından 2013 yılında Doğuş Holding 702 milyon dolarla kazandı. Proje henüz kamuoyu ile paylaşılmamasına rağmen emlak fiyatlarım şimdiden yükseltti

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Ev fiyatları düşecek mi? Konut ödemeleri kaç yıla çıktı?

Türkiye çapında ev fiyatları bir yılda 2 kat arttı. Yıllık olarak yüzde 100'e yakın artışla rekor kırdı. BBC Türkçe'ye açıklama yapan sektör temsilcileri ise bazı bölgelerde ev fiyatlarının 3 kat arttığını, ilk kez konut fiyatlarındaki artışın dolar kurundaki artışın önüne geçtiğini kaydediyor.

Kanada'da ev fiyatları rekora koşuyor! Fiyatlar yüzde 44 arttı!

Kanada'da ev almak neredeyse hayal olmuş durumda. Ülkede, ev fiyatları Şubat 2022'de, önceki seneye göre yüzde 20 arttı ve 647 bin dolar oldu. Bazı yerlerde yükselişler yüzde 44'ü gördü...

Yükselen ev fiyatları kooperatiflere talebi artırdı!

CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, Anadolu Yakası'nda beyaz yakalı çalışanın daha fazla olduğuna, bu kitlenin de yükselen ev fiyatları sebebiyle kooperatif modeline yöneldiğine dikkat çekti. 

İstanbul'da ev fiyatları yüzde 10 arttı!

Kamu bankaları tarafından başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyasının ardından konut fiyatları arttı. İstanbul'da ev fiyatları yüzde 5 ila yüzde 10 arasında zamlandı. İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Nizamettin Aşa, faiz indiriminin müteahhitlere yaradığını belirtti.

İstanbul'da Ağustos 2021'de ev fiyatları yüzde yüzde 37.7 arttı!

İstanbul'da 2021 Ağustos itibariyle yeni ev fiyatları 2020'nin aynı dönemine göre yüzde 34,7 yükselirken, Türkiye genelinde yüzde 40,2 yükseldi.

Türkiye'de ev fiyatları neden yükseliyor?

Dünyada ev fiyatlarının en fazla yükseldiği ilk üç ülke belli oldu buna göre; Türkiye'de 29,2, Yeni Zelanda'da yüzde 25,5 ve ABD'de yüzde 18,6 artış kaydedildi. Peki konut fiyatları neden artıyor?

Ev fiyatları yüzde 100 artacak!

İnşaat maliyet endeksindeki yükselişler rekor seviyelere ulaşıyor. Konut üreticilerine göre; malzeme kaynaklı yaşanan yükselişler ev fiyatlarını bu sene içinde yüzde 100 artıracak.

Ev fiyatları neden yükseliyor? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Murat Muratoğlu bugünkü köşesinde, yükselen ev fiyatlarının artışında yatan sebebi kaleme aldı.

İstanbul'da kiralık ve satılık ev fiyatları neden yükseliyor?

İstanbul genelinde satılık ve kiralık ev fiyatları zirveye tırmanmaya devam ediyor. Peki konut fiyatları neden yükseliyor. İşte sektörde son durum.

Çin'de yeni ev fiyatları yıllık yüzde 4,47 yükseldi!

Çin hükümeti tarafından konut sektörünün soğutulması amacıyla harekete geçilmesi ve gayrimenkul geliştirme firmalarının borçlarındaki artış mücadelesi ev fiyatlarında yaşanan hızlı artışı engelledi. Yeni ev fiyatları 2021 Mayıs'ta, 2021 Nisan'a göre yüzde 0,51 arttı.

İtalya'da Covid-19'un uğramadığı semtlerde ev fiyatları yüzde 20 arttı!

Koronavirüs pandemisi nedeniyle emlak işleri bir çok ülkede olduğu gibi İtalya’da da dibe vurdu. Ancak Covid-19'un uğramadığı semtlerde ev fiyatları yüzde 20 artış gösterdi. 

Hong Kong'da ev fiyatlarındaki pahalılık insanları mikro evlere yönlendiriyor!

Yaklaşık olarak sekiz milyon insanın yaşadığı Hong Kong, aynı zamanda dünyanın en pahalı şehirleri arasında bulunuyor. Özellikle ev fiyatlarındaki pahalılık insanları mikro evlerde yaşamaya yönlendiriyor.

İstanbul’un çevre bölgelerinde ev fiyatları yüzde 20 arttı!

COVID-19 salgını nedeniyle villa ve bahçeli evlere talep artınca İstanbul’un çevre bölgelerinde yer alan özelikle Uskumruköy, Zekeriyaköy ve Kilyos’ta ev fiyatları tırmanışa geçti.

karaköy ev fiyatları Haberi

karaköy ev fiyatları

Yıllardır gündemde olan Galataport'un ihalesini yaşanan hukuki gelişmelerin ardından 2013 yılında Doğuş Holding 702 milyon dolarla kazandı. Proje henüz kamuoyu ile paylaşılmamasına rağmen emlak fiyatlarım şimdiden yükseltti. EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Raporlama ve Araştırma Yöneticisi Gökçen Taşkın, sekiz yıl içerisinde yaşanan iki ihale somasında bölgedeki emlak fiyatlarının tavan yaptığına dikkat çekti. 3 bin lira olan metrekare değerinin bugün 9 bin liraya yükseldiğini söyleyen Taşlan, 100 metrekare oturum alam olan 5 katlı bir binanın ortalama satış değerinin 2 ila 2.5 milyon dolara yükseldiğini belirtti. 


Söz konusu rakamların sekiz yıl önce hayal bile edilemeyeceğini ifade eden Taşkın, bölgede kâr marjının yüksek olduğunu, 40 50 m2'lik bir dükkanın devir ücretinin bile 100-150 bin lira civarında olduğunu vurguladı. Taşlan, proje kapsamında gerçekleştirilecek olan...