26 / 04 / 2024

karaköyde fiyatlar

karaköyde fiyatlar

İSTANBUL'a turist getiren kurvaziyer gemilerinin yanaştığı Salıpazarı - Karaköy Limanı özelleştirme ihalesi, kelimenin tam anlamıyla, başta emlak piyasası olmak üzere bölgeye ilgiyi artırdı. Fiyatlar 7 bin 500 dolara kadar çıktı...

Önlemler işe yaradı! Sıfır araç fiyatlarında düşüş

Ticaret Bakanlığının sıkı denetimleri ve ekonomi yönetiminin kredi musluğunu kısacak önlemlerinin ardından otomobil yatırım aracı olmaktan çıkarak zoraki aksesuar satışları da bitti. İkinci elde fiyatlar yüzde 5 gerilerken sıfır araçlarda iskontolar dahi uygulanıyor.

Küresel gıda fiyatlarında yükseliş! Nisanda 127,2 seviyesine çıktı!

Dünya gıda fiyatları nisanda 127,2 seviyesine çıkarak son bir yıldır ilk kez artış gösterdi. Küresel gıda fiyatlarında yükseliş. Nisanda 127,2 seviyesine çıktı.

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları haftasonu da yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıkarak rekor kırdı. Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Peş peşe açıklandı! 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları rekor kırıyor! Hemen altın bilezik fiyatlarına bakın

Altın fiyatları 2,5 ayın dip seviyelerinden çıkarak yükselişe geçti. Altın fiyatları son iki haftalık sert düşüşün ardından tekrar rekor seviyelere yükseldi. Altının yükselmesi ile altın bilezik fiyatları da harekete geçti. 14,18, ve 22 ayar altın bilezik fiyatları peş peşe açıklandı.

Yerli otomobilin üretileceği fabrika yakınındaki köyde arsa fiyatları zirve yaptı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın hayata geçirileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki alana komşu Gençali Mahallesi’nde ev ve arsa fiyatlarının 10 katına kadar çıktığı bildirildi.

Galataport projesi açılmadan emlak fiyatlarını yükseltti! 

İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de Galataport limanına yanaşması öngörülüyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda yapılan proje, daha açılmadan bölgedeki emlak fiyatlarını uçurdu...

TOKİ 100 bin konut Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Karaköprü Maşuk 2020 son başvuru tarihi ne zaman?

Karaköy'de konut fiyatları 8 yılda 2,5 kat arttı!

Karaköy bölgesinde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul, beş yıl önce gayrimenkul fiyatlarında hızlı bir değer artışı göstermeye başlayan Karaköy bölgesinin, Galataport projesiyle birlikte atağa kalktığını ortaya koyuyor.

Garipçe Köyü'nde ev fiyatları uçtu!

'Üçüncü Köprü’nün ayaklarının yükseldiği Garipçe Köyü'nde ev fiyatları adeta uçtu. Milyonlar konuşuluyor. Köyde öyle bir ev var ki; boğaza konmuş kartal yuvası gibi göz alıyor.

Karaköy'de gayrimenkul fiyatları son 2 yılda yüzde 50 arttı!

Yerli yabancı yatırımcılar Karaköy bölgesinde her türlü gayrimenkulü alıyor. Farklı sektörlerden birçok yatırımcı bölgeye adeta akın ediyor. Galataport'un etkisiyle genelev bölgesi Zürafa Sokak'taki binalar bile talep görüyor...

3. Havalimanı inşaatı fiyatları ikiye katladı!

3. Havaalanı çevresinde yer alan Arnavufköy, Baklalı, Boyalık, Yassıören, Tayakadın, Karaköy ve eski Terkos Gölü civarındaki gayrimenkul fiyatları yüzde yüzün üstüne çıktı.

Cezaevi yapılan köyde arsa fiyatları tavan yaptı!

Samsun'da, yeni T Tipi Kapalı enli Cezaevi'nin yapıldığı köyde, arsa fiyatları, 7 kat arttı. Köylüler, cezaevi etrafında bulunan arsalarında iş yerleri yapacaklarını belirterek, "Köyümüze büyük faydası olacak." dedi

Cezaevi Samsun'da arsa fiyatlarını 7 kat artırdı!

Samsun'da yeni T Tipi Kapalı Cezaevi nin yapıldığı köyde, arsa fiyatları 7 kat arttı. Köylüler, cezaevi etrafında bulunan arsalarında işyerleri yapacaklarını belirterek, "Köyümüze büyük faydası olacak" dedi

karaköyde fiyatlar Haberi

karaköyde fiyatlar

İSTANBUL'a turist getiren kurvaziyer gemilerinin yanaştığı Salıpazarı-Karaköy Limanı özelleştirme ihalesi, kelimenin tam anlamıyla, başta emlak piyasası olmak üzere bölgeye ilgiyi artırdı. Galataport olarak bilinen Türkiye Denizcilik işletmeleri'ne ait İstanbul Salıpazarı Liman Sahası'nın özelleştirilme ihalesinin ilkini 2005 yılında İsrailli işadamı Sami Ofer kazanmış; ancak ihale bir süre sonra iptal edilmişti. Limanın 30 yıllığına özelleştirilmesini sağlayacak ihale geçen mayıs ayında yapıldı ve bu kez 702 milyon dolarlık teklifle ipi Doğuş Holding göğüsledi. 



BÜYÜKLER ÇEVREYİ PARSELLEDİ 


2005 yılında iptal edilen Galataport ihalesinin sekiz yıl aradan sonra ikinci kez yapılması, Salıpazarı ile Karaköy arasındaki bütün sokaklara ilgi duyan yatırımcıları da hareketlendirdi. Salıpazarı'ndan başlayan Denizcilik İşletmeleri'ne ait alanın karşısında bulunan binaların etrafı tek tek çevrilmeye başlandı. Bu binaların çoğunun yıkılarak yerlerine otel inşa edildiği gözleniyor. 


Yıkılıp yerlerine...