26 / 04 / 2024

karaman tramvay imar planı

karaman tramvay imar planı

Karaman Belediye Başkanı Çalışkan, tramvaylar konusunda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ile görüştü ve ilk aşamada prensip anlaşmasına varıldı.

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de!

12 ildeki 24 taşınmaza ilişkin imar planı değişikliği kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzurum, Edirne, Kırşehir, Karaman, Iğdır Nevşehir'de imar planı değişikliği yapılacak.

Konak’ta kıyı düzenlemesinin imar planları yargıya taşındı!

İzmir Büyükşehir’in Konak’ta bulunan kıyı düzenlemesiyle ilgili oluşturulan imar planları yargıya konu edildi. Tayin edilen bilirkişi, tramvay hattının 25 bin ölçekli plana işli olmadığı sonucuna vardı.

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Karaman Belediye Meclisi'nde imar görüşülecek!

Karaman Belediye Meclisi, 6 Eylül Cuma günü saat 15:00'te Belediye Sarayı Meclis Salonunda olağan olarak toplantı düzenleyecek Toplantıda imar planları görüşülecek.

Esenler Nostaljik Tramvay Hattı imar planı tadilatı askıda!

Esenler İlçesi, Nostaljik Tramvay Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Seyitnizam-Zeytinburnu tramvay hattının yer altına alınmasına ilişkin imar planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Kabataş - Bağcılar Tramvay Hattı Seyitnizam ve Zeytinburnu İstasyonları Arasındaki Kısmın Yer Altına Alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıkarıldı..

Zeytinburnu tramvayı yeraltına alınacak!

İBB Meclisi'nde Zeytinburnu’ndan geçen tramvay hattının, yaklaşık 2 kilometresinin yeraltına alınmasıyla ilgili imar planı değişikliği kabul edildi.

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

Karaman Belediye Meclisi'nde imar planı konuşulacak!

Karaman Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda 4 mahallenin imar planı karara bağlanacak. 

Karaman'da hazineye ait alanın imar değişikliği onaylandı!

Karaman Merkez ilçesine bağlı Kırbağı Mahallesi'nde yer alan Hazine arazisinin imar değişikliği onaylandı..

Karaman Merkez yerleşik konut alanı imar değişikliği onaylandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Maliye Hâzinesi mülkiyetindeki Karaman Merkez'de yerleşik konut alanı imar planı değişikliği onaylandı.

İzmir Karşıyaka Tramvayları imar planı askıda!

İzmir Karşıyaka Tramvayları Yapım İşi kapsamında Karşıyaka Tramvay güzergahının kara tarafında kalan kısmının imar planlarına işlenmesine ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği askıda...

karaman tramvay imar planı Haberi

karaman tramvay imar planı

Karaman'a kazandırılacak olan tramvaylar için harekete geçen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüştü. 


LÜTFİ ELVAN DESTEK SÖZÜ VERMİŞTİ

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan Karaman'a kazandırılacak tramvaylar için gerekli desteğin verileceğini belirterek, belediyenin bu konuda gerekli alt yapı çalışmalarını tamamlaması talimatını vermişti. 

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Karaman'a kazandırılacak tramvay için Belediye Meclisi'nde gerekli değişiklikler ve imar planındaki tadilat için çalışma başlattıktan sonra, tramvayların Gaziantep Büyükşehir Belediyesinden temin edilmesi gündeme geldi. 


ÇALIŞKAN BAŞKAN ŞAHİN İLE GÖRÜŞTÜ

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile tramvaylar konusunda bir ön görüşme gerçekleştirdi. Başkan Fatma Şahin, Karaman'a tramvay kazandırılması noktasında alt yapı başta olmak üzere ellerinden gelen her türlü yardımın yapılacağı sözünü verdi. 

Başkan Çalışkan'm bu ay içerisinde Gaziantep'e giderek tramvaylar için...